7.7 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăInternaționalIndia: Crocodili zăriţi pe străzile inundate ale oraşului Vadodara

India: Crocodili zăriţi pe străzile inundate ale oraşului Vadodara

Apele au rămas vineri la nivelul şoldului în anumite locuri din acest oraş din statul Gujarat (vestul Indiei), unde gara principală şi majoritatea străzilor au fost închise din cauza ploilor musonice.

Circa 5.000 de persoane au fost evacuate, în condiţiile în care apele râului Vishwamitri, infestat cu crocodili, au ieşit din matcă, iar reptilele s-au răspândit în acest oraş cu 1,2 milioane de locuitori.

Un videoclip devenit viral pe reţelele sociale arată un crocodil care atacă un câine. Ulterior, reptila a fost capturată de activiştii pentru drepturile animalelor.

Potrivit poliţiei, alte două incidente implicând crocodili au fost înregistrate în zone populate. Numeroase poduri peste râu au fost închise, izolând multe dintre districtele oraşului.

Două persoane au murit electrocutate şi doi muncitori şi-au pierdut viaţa după prăbuşirea unui zid, au indicat autorităţile.

Cadavrul unui bărbat de 60 de ani a fost, de asemenea, găsit plutind în apă. Cauza morţii nu a fost imediat stabilită.

Autorităţile au trimis echipe medicale la Vadodara pentru a combate potenţialele infecţii şi boli.

Musonul a făcut cel puţin 460 de victime în India anul acesta, aminteşte AFP.

Cele mai citite

Ce negoț ascund sondajele paralele din București?

Să fie oare Cristian Popescu Piedone doar iepurele lui Dom’ Profesor? În clar obscurul mediatic, strategia de atac a stăpânului antenelor devine tot mai...

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...
Ultima oră
Pe aceeași temă