15.2 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021

VIDEO. Incendiu devastator în Italia. O cisternă a explodat lângă aeroportul din Bologna

UPDATE 23,32: Poliția italiană confirmă că au murit două persoane în acest incident și, de asemenea, a făcut public filmul accidentului care a dus la explozie.

UPDATE 17,36: Presa italiană scrie că un camion ce transporta maşini s-a ciocnit cu o autocisternă cu materiale inflamabile pe o estacadă, informează Agerpres.

O parte a podului s-a prăbuşit şi incendiul ce a urmat exploziei s-a propagat la vehiculele dintr-o parcare de sub pod, unde mai multe dintre ele au luat foc şi au explodat.

Cel puţin o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte 55 au fost rănite, între care 14 grav, potrivit presei locale.

Poliţia a anunţat că autostrada pe care s-a produs accidentul a fost închisă, la fel şi zona adiacentă Borgo Panigale, la periferia Bolognei.

Un incendiu a izbucnit în Bologna, luni după-amiază, după ce o cisternă a explodat pe șoseaua de centură, în apropierea aeroportului.

Potrivit mass-media italiene, există numeroşi răniţi, dar numărul lor exact în acest moment nu se cunoaşte.

Explozia, ale cărei cauze nu sunt cunoscute pe moment, s-a produs în cartierul Borgo Panigale, în apropiere de aeroport.

Imagini difuzate de pompieri arată o coloană de fum negru ridicându-se deasupra carcasei camionului şi maşini în flăcări într-o parcare lângă autostradă.

„Echipele de pompieri sunt la faţa locului, intervenţia lor este în curs de desfăşurare”, au precizat pompierii italieni într-o postare pe Twitter.

Ultima oră
Pe aceeași temă