14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalÎnainte sa moară, Amy Winehouse cumpărase cocaină, ketamină, heroină şi ecstasy

Înainte sa moară, Amy Winehouse cumpărase cocaină, ketamină, heroină şi ecstasy

 

Artista britanică Amy Winehouse a fost găsită moartă, sâmbătă, 23 iulie, în apartamentul său din cartierul londonez Camden.

Tabloidele susţin că Amy Winehouse a consumat „un cocktail de droguri” cu doar câteva ore înainte să moară, potrivit Daily Mail.

O sursă citată de The People a declarat că artista a fost văzută cumpărând droguri (cocaină, ketamină, heroină şi ecstasy) de la un dealer, vineri, 22 iulie, în jurul orei 10:30 p.m (ora locală).

Se pare că Amy Winehouse nu îşi revenise după ce iubitul său, Reg Traviss, în vârstă de 34 de ani, o părăsise chiar înainte ca ea să se interneze la o clinică de reabilitare, luna trecută.

Prietenii cuplului spun că Traviss, care refuzase o cerere în căsătorie din partea lui Amy, dorea să o ajute pe aceasta să-şi schimbe modul de viaţă dar realizând că nu are cum să lupte cu dependenţa ei de droguri o părăsise.

Seara trecută, când corpul neînsufleţit al cântăreţei era scos din apartament, mama artistei, Janis, a mărturisit că „era doar o chestiune de timp” până când fiica sa va avea parte de acest tragic sfârşit. Cele două au petrecut ziua de vineri împreună, iar Janis a declarat că Amy i-a spus că o iubeşte.

Tatăl artistei, Mitch Winehouse, care se afla într-un turneu în New York, a declarat că este devastat de vestea morţii fiicei sale, dar trebuie să fie alături de familie „de dragul lui Amy”.

Un purtător de cuvânt al Poliţiei Metropolitane declara ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu s-a stabilit cauza decesului cântăreţei:

„Ştim că se tot vorbeşte despre o supradoză de droguri, dar vreau să accentuez că nu s-a realizat încă autopsia şi ar fi nepotrivit să speculăm asupra cauzelor morţii”.

 

 

 

Cele mai citite

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...
Ultima oră
Pe aceeași temă