3.1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăȘtirile zileiInternaționalHoții au dat năvală în magazinele din SUA

Hoții au dat năvală în magazinele din SUA

Un magazin universal Nordstrom dintr-un mall din Los Angeles a devenit, luni seară, cea mai recentă țintă dintr-un șir de jafuri „smash-and-grab” care au lovit retailerii de lux din California și Illinois, pe măsură ce sezonul cumpărăturilor de sărbători se apropie. relatează Gloria Tso.
Un magazin universal Nordstrom din Los Angeles a devenit, luni, cea mai recentă țintă a unui val de jaf.

Jafurile „smash and grab” – care implică adesea zeci de oameni – au văzut hoți pătrunzând în comercianții cu amănuntul de ultimă generație și scăpând cu bunuri scumpe.

Pe măsură ce sezonul cumpărăturilor de sărbători se apropie, videoclipurile cu jafurile au inundat rețelele de socializare, arătând figuri mascate intrând în magazine în timpul nopții și fugind cu saci de marfă și fugind în mașini care mergeau la ralanti afară.

Departamentul de poliție din Los Angeles a declarat că a luat trei suspecți în custodie după spargerea de luni, iar rapoartele locale spun că ar fi putut fi implicați până la 20.

Zona bogată a golfului San Francisco a fost deosebit de puternic afectată.

Poliția locală a declarat că aproximativ 80 de persoane au jefuit un magazin universal Nordstrom din Walnut Creek sâmbătă seara, înainte ca poliția să sosească și să aresteze trei persoane.

Magazine de lux precum Louis Vuitton și Burberry au fost, de asemenea, jefuite, potrivit rapoartelor presei.

Guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, a ordonat patrulei de autostrăzi de stat să-și sporească prezența în apropierea principalelor zone de vânzare cu amănuntul, iar unele mărci au anunțat planuri de a spori securitatea.

Cele mai citite

Republica Moldova, în faliment, dar cu coada pe sus

Nicu Popescu, ministrul de Externe din Republica Moldova, ce a studiat la Moscova și Budapesta și-a amintit că limba oficială este româna și lasă...

Inițiativa lui Macron: misiune europeană comună în Afganistan

Emmanuel Macron, președintele Franței, își dorește să existe cât mai curând o misiune europeană comună pentru Afganistan. Mai multe ţări europene lucrează la deschiderea unei...

Și-a dat foc la casă în timp ce încerca să scape de șerpi

O casă de aproape 10.000 de metri pătrați din Dickerson, Maryland, în apropiere de Baltimore, a fost cuprinsă de flăcări pe 23 noiembrie, când...
Ultima oră
Pe aceeași temă