12 C
București
miercuri, 29 septembrie 2021

Anglia: Hoţ de locuințe, prins după ce a muşcat dintr-o plăcintă

Un hoţ care s-a strecurat într-o locuinţă din oraşul Folkestone, sud-estul Angliei, şi a furat carduri bancare şi sticle de vin, a fost prins cu ajutorul testelor ADN după ce a muşcat dintr-o plăcintă cu peşte în timp ce se afla în casa pe care o jefuia, relatează joi Press Association.

Jan Gina s-a strecurat prin clapeta destinată pisicii în toiul nopţii şi a început să fure diverse obiecte în timp ce proprietarii dormeau. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, a fost însă prins după ce, mânat de foame, a muşcat dintr-o plăcintă şi şi-a lăsat ADN-ul la faţa locului, a spus poliţia din comitatul Kent.

 ADN-ul bărbatului a fost găsit pe plăcinta cu peşte

Bărbatul a furat sticle de vin, haine, o geantă şi carduri bancare în timpul jafului din 9 mai şi a lăsat pe masa din bucătărie o bucată de plăcintă pe jumătate mâncată. Furtul a fost raportat la poliţia din Kent şi ADN-ul bărbatului a fost găsit pe plăcinta cu peşte.

Poliţia a lansat o anchetă şi, în cele din urmă, hoţul a fost găsit într-o clădire abandonată. Ofiţerii au recuperat obiectele furate şi au găsit, de asemenea, cinci pungi cu canabis în rucsacul bărbatului.  El a negat iniţial că ar fi comis jaful şi că ar fi deţinut canabis – şi a susţinut chiar că nici nu-i place peştele – dar mai târziu a recunoscut că este vinovat. Tânărul a fost condamnat miercuri la doi ani şi patru luni de închisoare de un tribunal din Canterbury.

Ultima oră
Pe aceeași temă