12 C
București
marți, 21 septembrie 2021

Haz pe rețelele de socializare: Donald Trump, vinovat, pentru Joe Biden cel Împiedicat!

Aceasta este versiunea hazlie care a devenit virală noaptea trecută pe rețelele de socializare.

Ca marginalii la videoclipul ce îl înfățășează pe Biden poticnindu-se pe trepetele aeronavei prezidențiale, utilizatorii de Facebook, Twitter și alte rețele sociale au început să distribuie videoclipul care arată că șeful statului se împiedică după ce este lovit în mod repetat de o minge de golf, bine țintită și expediată de Donald Trump. Alți utilizatori au sugerat, tot în glumă, că fostul președinte al Statelor Unite ar fi putut unge treptele scării sau a aruncat înainte coji de banane la picioarele lui Biden.

Casa Albă a raportat faptul că președintele SUA nu a suferit fizic după incidentul de pe scara avionului, liderul împiedicându-se din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

În plus, ofițerul de presă de la Casa Albă, Keith Bedingfield, a declarat pe Twitter că Biden nu are nevoie de ajutorul personalului medical care îl însoțește în călătorie. 

Președintele american Joseph Biden s-a împiedicat de mai multe ori și chiar a căzut în timp ce urca scara Air Force One. Biden pleca spre Atlanta pentru a se întâlni cu lideri ai comunităţii asiatice, după recentele atacuri armate soldate marţi cu 8 morţi.

Ajuns la jumătatea scării avionului, Biden s-a împiedicat de două ori. S-a ridicat sprijinindu-se de balustrada scării, iar ulltimele trepte le-a urcat destul de temător, însă și-a dus până la capăt ritualul, s-a întors și a salutat oamenii aflați pe pistă.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă