28.4 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021

Germania: Un poliţist a deschis focul asupra unui bărbat în Catedrala din Berlin

Individul a fost „rănit în picior” într-un incident care s-a produs în jurul ori locale 16 (ora României, 17), a transmis poliţia pe Twitter.

O reprezentantă a poliţiei a transmis că în urma acestui incident a fost rănit şi un ofiţer de poliţie, informează agenţia Dpa.

Catedrala din Berlin, una din principalele atracţii ale capitalei germane, se aflată într-o zonă frecventată de numeroşi turişti.

 

Poliţia germană a indicat că nu are elemente referitoare la motivaţii teroriste ale incidentului care a avut loc duminică în Catedrala din Berlin, în cursul căruia un bărbat înarmat cu un cuţit a fost rănit cu focuri de armă, relatează AFP.

”Nu există elemente care să arate că în spatele acestui incident se află motivaţii teroriste”, a indicat o purtătoare de cuvânt a poliţiei pentru AFP.

Bărbatul care a provocat tulburări în edificiul religios, înainte de a fi rănit cu gloanţe de către poliţie, era înarmat cu un cuţit. El este în vârstă de 53 de ani şi are cetăţenie austriacă, potrivit sursei.

Agenţia DPA relatează la rândul său că un poliţist a fost grav rănit după ce a fost împuşcat de un coleg de-al său care îl urmărea pe bărbatul care a năvălit în catedrală înarmat cu un cuţit.

Ultima oră
Pe aceeași temă