-0.8 C
București
miercuri, 19 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalBill Clinton rămâne în spital, deși ar fi în afara oricărui pericol

Bill Clinton rămâne în spital, deși ar fi în afara oricărui pericol

Fostul președinte Clinton rămâne în spital, cel puțin încă 24 de ore, anunță presa din Statele Unite. Informația a fost oferită de Angel Ureña, purtătorul de cuvânt al lui Bill Clinton.

Fostul lider de la Casa Albă ar fi acum în afara oricărui pericol, dar încă este tratat cu antibiotice. Ele i se administrează intravenos.

Bill Clinton (75 de ani) a fost președinte al SUA în perioada 1993 – 2001.

Când va fi externat Bill Clinton

Infecția pentru care este acum internat ar fi ajuns până la nivel de septicemie. Dar această problemă medicală nu are legătură cu virusul Covid, a precizat Angel Ureña într-un anunț pe Twitter. „Președintele Clinton continuă să fie într-o dispoziție excelentă”, a subliniat purtătorul lui de cuvânt.

Fostul președinte Clinton se află într-un spital din cadrul Universității California, denumit Irvine Medical Center. Bill Clinton fusese internat marţi seară. Oficial, el a rămas în spital pentru „monitorizare permanentă” și pentru a fi în siguranță, nu pentru că ar fi avut nevoie de terapie intensivă. Totuși, secția în care a fost repartizat este de terapie intensivă. La supravegherea pacientului participă și doctorița Lisa Bardack, medicul personal al lui Clinton.

Externarea lui Clinton este deocamdată planificată a avea loc în cursul zilei de duminică, 17 octombrie.

Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cum l-a protejat sistemul pe Fritz să nu ajungă un nou caz Djokovic

Pentru că nu are nicio idee clară de dezvoltare sportivă și culturală, Dominic Fritz, primarul userist al Timișoarei, a anunțat că a gestionat 115...

Guvernanții retrimit dascălii în subsolul societății

În urmă cu câțiva ani, când a fost acordată ultima majorare decentă a salariilor din sistemul de Educație, sub o guvernare PSD, întreaga societate...

Azi e grevă în școli

Majoritatea angajaților din sistemul de învățământ preuniversitar organizează astăzi grevă de avertisment, ca formă de protest față de hotărârea Guvernului de a reduce majorarările...
Ultima oră
Pe aceeași temă