24.9 C
București
marți, 5 iulie 2022
AcasăInternaționalCriza din UcrainaFlorin Cîțu a ajuns și el la întâlnire cu președintele Ucrainei Volodimir...

Florin Cîțu a ajuns și el la întâlnire cu președintele Ucrainei Volodimir Zelenski

Președintele Senatului, Florin Cîțu, s-a întâlnit, miercuri, cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Cîțu a susținut un discurs în cadrul Congresului autorităților locale și regionale, prezidat de președintele Ucrainei. Florin Cîțu a scris, pe Facebook, că este „o onoare” să fie în Ucraina.

„O onoare să mă aflu în Ucraina, astăzi (miercuri – n.r.), la invitația omologului meu, președintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanciuk, împreună cu președintele Consiliului Național al Adunării Naționale Federale a Confederației Elvețiene, Irène Kälin, și președintele Adunării Republicii Macedonia de Nord, Talat Xhaferi”, a scris Cîțu, pe Facebook, potrivit stiridiaspora.ro.

Cîțu a ajuns pe teritoriul Ucrainei pentru o întrevedere cu președintele Zelenski, într-o vizită programată încă de la începutul lunii aprilie

Vizita, planificată încă de la începutul lunii aprilie, a avut ca subiecte principale atrocitățile comise de forțele armate ruse în Ucraina și planul de reconstrucție a țării după război.

„Am susținut un discurs în cadrul Congresului autorităților locale și regionale, prezidat de președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, unde a fost prezent și prim-ministrul Ucrainei, Denys Shmyhal”, a mai spus Cîțu.

Președintele Senatului, Florin Cîțu, a mers miercuri să vadă ororile din Gostomel și Irpin, în cadrul vizitei sale în Ucraina.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă