15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalFBI,CIA și DNI implicate într-un scandal mai mare ca Watergate!

FBI,CIA și DNI implicate într-un scandal mai mare ca Watergate!

Jurnaliștii de la presacurata.ro au dezvăluit din,, înscenarea juridică” a lui Michael Flynn, generalul cu 3 stele, suporter Trump, ajuns chiar consilierul Președintelui Trump imediat după alegerile din 2016.

Fostul director al FBI, James Comey, depune mărturie în fața Comitetului de Informații al Senatului în timpul audierii în clădirea Oficiului Senatului Hart din 8 iunie 2017, la Washington DC.

John Brennan – fost director C.I.A. (2013)

James Clapper -fost director DNI (Directia Națională de Informații)

Din documentele scurse în presă chiar de către FBI, și menționate de jurnaliștii de la presacurata.ro, reiese că șefii FBI (Commey), CIA (Brennan) și DIN (Clapper) numiți de democrații Obama-Biden l-ar fi luat la țintă pe Flynn pentru a-l forța să mintă că*Rusia s-ar fi implicat în campania lui Trump astfel încât să obțină destituirea Președintelui Trump.
Cazul a luat o MEGA AMPLOARE în America și toți șefii actuali, de servicii secrete, inclusiv cei numiți de republicani sunt somați să elibereze toate informațiile pe care le dețin și să dea mărturie în Congresul American.
Alan Dershowitz, profesor emerit al Harvard Law School, a făcut parte din echipa juridică care l-a reprezentat pe președintele Trump în timpul procesului de punere sub acuzare de către Congres. El a scris mai mult de 40 de cărți, inclusiv cea mai recentă, „Guilt by Accusation: The Challenge of Proving Innocence in the Age of Me Too”.Acesta a declarat că tot timpul a știut că Flynn a fost nevinovat, victimă a unei înscenări.
 
„În urmă cu mai bine de un an, am scris o serie de articole care indicau că fostul consilier de securitate națională, Michael Flynn, a fost victima unei înscenări pusă la cale de FBI și este posibil să nu fi comis nicio infracțiune. Am repetat aceste argumente în mai multe interviuri, iar acest lucru i-a determinat pe hărțuitorii profesioniști ai lui Donald Trump, cărora le pasă mai mult de „prinderea” președintelui decât de protecția libertății civile, să mă atace pentru că am „inventat” principiile legale sub care funcționează Casa Albă.
 
Noile documente susțin cazul prezentat de actualul avocat al apărării în cazul Flynn, Sidney Powell, conform căruia FBI nu a avut nicio justificare legală pentru a-l intervieva pe Flynn după inaugurarea oficială a președintelui Donald Trump.
Alte documente ieșite la iveală arată că FBI a scris în notițe că își propune inclusiv să-l determine pe Flynn în timpul interviului să mintă cu privire la Rusia, ca să fie pus sub acuzație penală și pentru a fi dat afară din administrație- lucruri care s-au întâmplat.
Noile documente eliberate de Departamentul de Justiție în cazul generalului Michael Flynn probează că Biroul Federal de Investigații (FBI) îşi terminase ancheta pe contraspionaj împotriva generalului Mike Flynn pe 4 ianuarie 2017, negăsind nicio probă în privința colaborării cu Rusia, pentru ca ulterior, ancheta să fie redeschisă prin șeful pe contraspionaj al FBI, controversatul Peter Strzok, același care a condus și ancheta din cazul Hillary Clinton, ofițer dat ulterior afară din FBI.
În ultimele săptămâni, mai multe documente ale FBI eliberate de Departamentul de Justiție American – mandate, notițe de mână ale ofițerilor, mesaje telefonice- arată că generalul Michael Flynn, consilier pe securitate națională al președintelui Trump și fost șef al DIA, a fost victima unei înscenări judiciare pusă la cale de FBI pentru a-l determina pe general să mintă, pentru a fi dat afară din administrația americană, și identificat în mod fals ca spion rus.

Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu a absolvit facultatea de Drept cu dublă specializare Drept și Criminologie. Este de origine est-europeană, cu experiență bogată în comunicare și relații publice. Anterior a lucrat ca specialist în marketing în România, iar din 2015 pledează împotriva regimurilor autoritare și a abuzurilor drepturilor omului. În 2017, a devenit editorialist la România Liberă, contribuind la jurnalismul de investigație și cercetarea socială europeană. Ea a dezvoltat o relație excelentă cu ONG-uri precum Freedom Association (Londra) și Open Society Foundation (Londra). Activitatea ei include traducerea și publicarea de sondaje pe probleme semnificative pentru Europa, de la alegeri politice până la opinii privind crizele de sănătate (pandemia Covid), cea mai recentă preocupare fiind legată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.
Cele mai citite

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...
Ultima oră
Pe aceeași temă