16.3 C
București
joi, 23 septembrie 2021

Eurodeputat, prins de poliție la o orgie cu 25 de participanți

Petrecerea a avut loc vinerea trecută într-un apartament de pe strada Rue des Pierre, în Bruxelles, scrie ziarul „Het Nieuwsblad”, care citează surse din biroul procurorului general. Conform sursei citate, participanţii la orgie, majoritatea bărbaţi, au fost amendaţi pentru încălcarea restricţiilor epidemice.

Unii dintre ei s-au dovedit a fi diplomaţi. Printre participanţi se afla chiar şi un eurodeputat, care a încercat să fugă, dar fost prins şi chestionat în legătură cu prezenţa sa acolo. Brussels Times scrie că poliţiştii au găsit la faţa locului şi droguri.

Eurodeputatul petrecăreţ este Jozsef Szajer, membru al FIDESZ, partidul premierului ungar Viktor Orban, şi al PPE (centru-dreapta), potrivit AFP. Acesta şi-a anunţat duminică demisia şi retragerea din viaţa politică, invocând motive personale şi un proiect intelectual pe termen lung.

Jozsef Szajer, în vârstă de 59 de ani, a admis marţi că a fost unul dintre participanţii de la orgia sexuală de la Bruxelles. Într-o declaraţie pentru presa ungară preluată de Euronews, politicianul menţionează că le-a spus poliţiştilor că este europarlamentar deoarece nu avea un act de identitate asupra sa.

„Nu am consumat droguri, am propus poliţiei să mi se facă imediat un test, dar nu nu a fost cazul. Poliţia a afirmat că a fost găsită o pastilă de ecstasy. Nu era a mea, nu ştiu cine a adus-o şi cum. Am dat poliţiei o declaraţie legată de acest lucru. Regret că am încălcat regulile de carantină, a fost iresponsabil din partea mea, îmi voi asuma sancţiunile”, a declarat eurodeputatul, a cărui demisie devine efectivă la 31 decembrie.

Ultima oră
Pe aceeași temă