5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalDonald Trump: Biden este o persoană proastă, știți asta!

Donald Trump: Biden este o persoană proastă, știți asta!

În plină campanie electorală pentru un al doilea mandat de președinte al SUA, Donald Trump l-a catalogat drept „o persoană proastă” pe Joe Biden, adversarul său din bătălia pentru Casa Albă.

„Joe Biden şi partenera sa de cursă foarte de stânga, cea mai de stânga persoană din Congres, fie vorba în trecere, ci nu o persoană competentă din punctul meu de vedere, ar distruge această ţară, ar distruge această economie, ar trebui să prezinte imediat scuze din cauza retoricii anti-vaccin iresponsabile pe care o folosesc în acest moment.”, a spus luni Donald Trump, la o conferință de presă, citat de Reuters.

Președintele SUA a adăugat apoi: „Biden este o persoană proastă, știți asta!”, după care a adăugat că adversarul său discreditează știința atunci când vorbește despre vaccinurile anti-Covid-19.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă