27.8 C
București
sâmbătă, 21 mai 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalDonald Trump: Biden este o persoană proastă, știți asta!

Donald Trump: Biden este o persoană proastă, știți asta!

În plină campanie electorală pentru un al doilea mandat de președinte al SUA, Donald Trump l-a catalogat drept „o persoană proastă” pe Joe Biden, adversarul său din bătălia pentru Casa Albă.

„Joe Biden şi partenera sa de cursă foarte de stânga, cea mai de stânga persoană din Congres, fie vorba în trecere, ci nu o persoană competentă din punctul meu de vedere, ar distruge această ţară, ar distruge această economie, ar trebui să prezinte imediat scuze din cauza retoricii anti-vaccin iresponsabile pe care o folosesc în acest moment.”, a spus luni Donald Trump, la o conferință de presă, citat de Reuters.

Președintele SUA a adăugat apoi: „Biden este o persoană proastă, știți asta!”, după care a adăugat că adversarul său discreditează știința atunci când vorbește despre vaccinurile anti-Covid-19.

Cele mai citite
00:01:31

VIDEO: Un soldat rus spune că nu a vrut să ucidă

Un soldat rus în vârstă de 21 de ani a declarat în fața unui tribunal că nu a vrut să ucidă un civil neînarmat...
00:01:09

VIDEO: Biden se întâlnește cu noul președinte sud-coreean la Seul

Președintele american Joe Biden și noul său omolog sud-coreean Yoon Suk-yeol s-au întâlnit la Seul, fiind primul lor angajament diplomatic de la învestirea acestuia...
00:00:59

VIDEO: Zelenski vrea ca Rusia să îl despăgubească pentru daunele provocate Ucrainei

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a propus un acord oficial cu aliații țării pentru a obține despăgubiri din partea Rusiei pentru daunele provocate de forțele...
Ultima oră
Pe aceeași temă