24.1 C
București
luni, 8 august 2022
AcasăInternaționalCriza din UcrainaSUA au informat Ucraina despre discuțiile cu Rusia

SUA au informat Ucraina despre discuțiile cu Rusia

Secretarul de stat american Antony Blinken şi omologul său ucrainean, Dmitro Kuleba, au discutat despre acumularea militară a Rusiei de-a lungul graniţelor cu Ucraina, a anunțat oficialul SUA, pe pagina oficială de Twitter.

 

În cadrul conversaţiei, şeful diplomaţiei americane a informat, de asemenea, despre cele mai recente contacte pe care le-a avut cu oficiali ruşi, potrivit unei informări a Departamentului de Stat.

În contactele cu omologii ruşi, Antony Blinken, care a vorbit marţi cu ministrul rus de externe Serghei Lavrov, a afirmat disponibilitatea părţii americane de a aborda preocupările de securitate SUA-Ucraina şi a clarificat dorinţa Washingtonului de a impune Rusiei consecinţe serioase în cazul în care Moscova va alege calea escaladării, conform sursei citate, amintește Agerpres.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Securicii fac poc, serviți cu AOC

Reducerea posturilor guvernamentale rămâne doar un enunț de adormit Mitsura. De parcă n-ar exista destule instituții controlate prin acoperiți, guvernanții crează Agenția pentru Operațiuni...
Ultima oră
Pe aceeași temă