13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalCâte victime sunt în urma unui atac armat de noaptea trecută de...

Câte victime sunt în urma unui atac armat de noaptea trecută de la Washington. Unde sunt agresorii

Departamentul de Poliție Metropolitană din Districtul Columbia a publicat o declarație video cu privire atacul de vineri noaptea, care a avut loc la scurt timp după ora 23.00, potrivit ABC News.

Asistentul șef Ashan M. Benedict a declarat că poliția a auzit focuri de armă la blocul 2900 din Martin Luther King, Jr. Avenue, iar când echipajele au ajuns la fața locului au găsit șase victime rănite, între care trei bărbați, două femei adulte și un copil.

Fata de 6 ani împușcată a fost declarată decedată.

Cei cinci adulți au fost transportați vineri seară la spitalele din zonă cu leziuni care nu le pun viața în pericol.

Cei care au deschis focul nu sunt prinși, iar poliția cere ajutorul populației pentru identificarea lor.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă