27.9 C
București
joi, 16 septembrie 2021

Canada: Adolescenţii fugari suspectaţi că ar fi ucis trei persoane au fost găsiți morţi

Kam McLeod, în vârstă de 19 ani, şi Bryer Schmegelsky, de 18 ani, erau căutaţi de autorităţi de la sfârşitul lunii trecute după descoperirea a trei cadavre, dintre care două aparţinând unui cuplu australiano-american aflat în vacanţă, în provincia vestică British Columbia.

Cei doi tineri au fost văzuţi ulterior la 3.300 de kilometri depărtare spre est, în provincia Manitoba, unde poliţia şi-a concentrat căutările.

Două cadavre, despre care se crede că aparţin tinerilor, au fost descoperite miercuri în apropiere de localitatea Gillam, cu o populaţie de circa 1.300 de de locuitori, într-o zonă extrem de împădurită.

McLeod şi Schmegelsky, amândoi din insula Vancouver, plecaseră spre teritoriul Yukon în căutarea unui loc de muncă, când au dispărut luna trecută.

Poliţia îi numise suspecţi în moartea americancei Chynna Deese, de 24 de ani, şi a prietenului ei australian, Lucas Fowler, de 23 de ani, descoperiţi împuşcaţi.

În plus, tinerii era suspectaţi şi de uciderea lui Leonard Dyck, în vârstă de 64 de ani, un profesor la Universitatea din British Columbia.

Poliţia a declarat că motivaţia din spatele acestor crime rămâne pe moment necunoscută.

Ultima oră
Pe aceeași temă