15.7 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021

Aterizare de urgență în SUA: Explozie la unul din motoarele unui avion de pasageri

Un avion de pasageri al companiei Southwest Airlines a efectuat marţi o aterizare de urgenţă în Statele Unite după o explozie produsă la un motor, informează presa americană. Cel puţin 13 pasageri au fost răniţi, unul fiind în stare critică, în urma incidentului aerian produs în Statele Unite, anunţă oficiali citaţi de publicaţia New York Daily News.

O persoană este în stare critică, au declarat oficiali de la Aeroportul din Philadelphia. Alte 12 persoane au fost consultate de echipele de intervenţie, şapte fiind transportate la spital cu răni minore, au precizat sursele citate.

Avionul, de tip Boeing 737-700, decolase de pe Aeroportul La Guardia din New York cu destinaţia Dallas. 

O explozie s-a produs la unul dintre motoare la puţin timp după decolare, iar fragmente metalice au spart unul dintre geamurile avionului, provocând depresurizarea bruscă. O femeie a fost pe punctul de a fi aruncată din avion din cauza depresurizării, dar a fost ţinută de alţi pasageri. 

Avionul companiei Southwest Airlines, având la bord 143 de pasageri şi cinci membri ai echipajului, a aterizat în siguranţă în Philadelphia.

Ultima oră
Pe aceeași temă