16.8 C
București
marți, 17 mai 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalAtac armat într-un campus din SUA. Este al doilea într-o săptămână

Atac armat într-un campus din SUA. Este al doilea într-o săptămână

Un student a fost omorât

Un atac armat a avut loc într-un campus din statul american Louisiana, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Potrivit presei internaționale, este al doilea incident cu arma în același campus, într-o singură săptămână.

Atacul a avut loc la Grambling State University. O persoană a murit în urma incidentului, iar alte 7 au fost rănite. Autoritățile au instituit o interdicție de circulație în timpul nopții și au anulat un meci de fotbal anual. În mod normal, evenimentul continua cu petreceri în campus, însă toate au fost anulate.

Ba mai mult, polițiștii din Louisiana au cerut ajutorul populației pentru a afla mai multe informații despre incidentele violente care s-au petrecut în campus.

Orice informaţie, chiar şi cel mai mic detaliu, ar putea fi valoroasă în această investigaţie”, este apelul lansat pe Facebook de reprezentanții Poliției, care au publicat numele și fotografia unui suspect în legătură cu atacul din urmă cu patru zile, de la aceeași facultate.

Atacul din 13 octombrie a fost soldat cu moartea unui tânăr de 19 ani și rănirea altuia, în vârstă de 16 an. Rectorul universității, Rick Gallot a adăugat că universitatea va anunța planuri de limitare a activităților extracurriculare și a accesului non-studenților la campus în viitor. Totodată, persoanele din afară au contribuit la situații care pun viața studenților și a celorlalți în pericol.

Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Macron mută decisiv pentru alegerile parlamentare: Elisabeth Borne, noul premier al Franței

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a nominalizat-o pe Elisabeth Borne, actualul ministru al Muncii, pentru funcţia de premier, în contextul remanierii decise după scrutinul prezidenţial...
00:00:41

Vicepreședintele SUA Kamala Harris sosește în Emiratele Arabe Unite(EAU) unde se întâlnește cu noul lider

Vicepreședintele SUA Kamala Harris și o delegație de înalți oficiali au sosit luni la Abu Dhabi pentru a-și oferi condoleanțele după moartea conducătorului din...

Zece persoane au fost ucise în bombardamente în orașul Severodonețk din estul Ucrainei

Cel puţin zece persoane au fost ucise în bombardamente ruse asupra oraşului Severodonețk, în estul Ucrainei, aproape înconjurat de forţele Moscovei, a anunţat luni...
Ultima oră
Pe aceeași temă