5.6 C
București
joi, 2 decembrie 2021
AcasăȘtirile zileiInternaționalAtac armat într-un campus din SUA. Este al doilea într-o săptămână

Atac armat într-un campus din SUA. Este al doilea într-o săptămână

Un student a fost omorât

Un atac armat a avut loc într-un campus din statul american Louisiana, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Potrivit presei internaționale, este al doilea incident cu arma în același campus, într-o singură săptămână.

Atacul a avut loc la Grambling State University. O persoană a murit în urma incidentului, iar alte 7 au fost rănite. Autoritățile au instituit o interdicție de circulație în timpul nopții și au anulat un meci de fotbal anual. În mod normal, evenimentul continua cu petreceri în campus, însă toate au fost anulate.

Ba mai mult, polițiștii din Louisiana au cerut ajutorul populației pentru a afla mai multe informații despre incidentele violente care s-au petrecut în campus.

Orice informaţie, chiar şi cel mai mic detaliu, ar putea fi valoroasă în această investigaţie”, este apelul lansat pe Facebook de reprezentanții Poliției, care au publicat numele și fotografia unui suspect în legătură cu atacul din urmă cu patru zile, de la aceeași facultate.

Atacul din 13 octombrie a fost soldat cu moartea unui tânăr de 19 ani și rănirea altuia, în vârstă de 16 an. Rectorul universității, Rick Gallot a adăugat că universitatea va anunța planuri de limitare a activităților extracurriculare și a accesului non-studenților la campus în viitor. Totodată, persoanele din afară au contribuit la situații care pun viața studenților și a celorlalți în pericol.

Cele mai citite

Cât de periculoasă este noua variantă a coronavirusului, Omicron

Părerile referitoare la simptomele cauzate de noua variantă a coronavirusului, Omicron, sunt împărțite. În timp ce OMS avertizează că este o mutație îngrijorătoare, mai...

Balonul de AUR, un Eurovision fotbalistic cu final banal

Balonul de AUR, cel mai prestigios premiu fotbalistic individual, decernat în fiecare an, a generat un scandal mediatic de amploare după ce a fost...
00:00:36

Jean-Claude Van Damme urează La Mulți Ani României

Jean-Claude Van Damme a transmis un mesaj emoționant românilor, de Ziua Națională. Celebrul actor, care se întoarce de fiecare dată în țara noastră cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă