5.6 C
București
joi, 2 decembrie 2021
AcasăȘtirile zileiInternaționalAmenințare cu bomba la Departamentul Sănătății din SUA

Amenințare cu bomba la Departamentul Sănătății din SUA

O amenințare cu bomba a avut loc la Departamentul Sănătății din SUA. Clădirea a fost evacuată în această dimineață. Sarah Lovenheim, secretarul adjunct pentru afaceri publice al HHS a precizat că monitorizează situația îndeaproape împreună cu Serviciul Federal de Protecție.

Amenințare cu bomba la Departamentul Sănătății

„În această dimineață a fost primită o amenințare cu bombă în clădirea Humphrey, unde se află sediul departamentului. Ca măsură de precauție, am evacuat clădirea și nu a fost raportat niciun incident”, a spus Sarah Lovenheim, secretarul adjunct pentru afaceri publice al HHS, într-un comunicat.

Clădirea Voice of America din apropiere a fost de asemenea evacuată. Șeful Biroului Casei Albe, Patsy Widakuswara, a postat un mesaj pe Twitter.

„Amenințare cu bombă la clădirea @HHSGov Humphrey, vizavi de clădirea @VOANews Cohen. Serviciul Federal de Protecție a ordonat evacuarea ambelor clădiri”, se arată în mesak.

Potrivit presei internaționale, circulația rutieră a fost blocată în zonă din cauza amenințării cu bomba. Poliția a trimis o alertă prin care anunță că porțiuni din Independence Avenue SW și C Street SW au fost închise.

Evenimentul a avut loc la o zi după un atac armat într-un centru comercial din Boise, Idaho. Poliția locală a transmis că două persoane și-au pierdut viața, iar altele două au fost rănite. Presupusul trăgător, care pare să fi acţionat singur, a fost arestat şi orice pericol pentru populaţie a fost îndepărtat, a declarat Ryan Lee, şeful Poliţiei din Boise.

Cele mai citite

Prime Studios – o schimbare benefică și o oportunitate +18

Găsirea unui loc de muncă poate fi o adevărată provocare în aceste zile, în special din cauza pandemiei, pentru că multe firme au de...

Servanții Bruxelles-ului s-au travestit în patrioți

Nu-mi plac defilările, cum nici discursurile patriotarde ale celor străini de neam și de țară, dar care-și pun cocorații de patrioți și pene de...

KGB-ul din Belarus a inflamat criza migranților prin conturi false pe Facebook

KGB-ul din Belarus a inflamat criza migranților prin conturi false pe Facebook, susțin reprezentanții companiei-mamă a Facebbok, Meta. Potrivit gigantului american, serviciile de securitate...
Ultima oră
Pe aceeași temă