13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInternaționalAleea Celebrităţilor găzduieşte de astăzi stelele actorilor Ileana Stana Ionescu şi Sebastian...

Aleea Celebrităţilor găzduieşte de astăzi stelele actorilor Ileana Stana Ionescu şi Sebastian Papaiani

Ileana Stana Ionescu şi Sebastian Papaiani au primit câte o stea pe Aleea Celebrităţilor (Walk of Fame) din Piaţa Timpului Bucureşti, situată în imediata vecinătate a magazinului Cocor. În cadrul evenimentului de decernare, cele două legende ale teatrului şi filmului românesc au primit şi câte o stea din aur din partea Sabion, bijutierul oficial al evenimentului.
 
 Iniţiat de Cocor, în parteneriat cu Teatrul Metropolis şi Primăria Municipiului Bucureşti, varianta românească a celebrului “Walk of Fame”, a debutat în ianuarie 2011, găzduind până în prezent stelele a şapte personalităţi marcante din lumea teatrului şi filmului: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Maia Morgenstern, Amza Pellea, Tamara Buciuceanu-Botez şi regizorul Alexandru Tocilescu. În cadrul evenimentului de astăzi, stelele au fost dezvelite în prezenţa Primarului General al Municipiului Bucureşti, Sorin Oprescu, care a înmânat celor doi actori câte o plachetă a oraşului Bucureşti pentru meritele lor deosebite pe scena teatrului.
 
  În calitate de bijutier oficial al proiectului, Galeriile Sabion din Cocor, magazinul care a câştigat recent premiul “Cel mai frumos magazin din lume”, va acorda stele de aur tuturor personalităţilor care vor avea o stea pe Aleea Celebrităţilor, în semn de recunoştinţă pentru întreagă lor carieră.

“Ileana Stana Ionescu şi Sebastian Papaiani sunt şi vor rămâne două nume de rezonanţă ale scenei autohtone. Cele două stele cu care se îmbogăţeşte astăzi Aleea Celebrităţilor reprezintă omagierea unor cariere de excepţie în slujba publicului românesc” a declarat Nina Scarlat, director general al Cocor S.A.
 
  Aleea Celebritarilor (Walk of Fame) este un proiect cultural care găzduieşte stelele celor mai cunoscuţi artişti români în semn de preţuire a valorilor culturale din România. Fiind strategic poziţionat în centrul istoric al Capitalei, proiectul Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului susţine strategia Cocor de promovare a valorilor autohtone veritabile.
 
 

Cele mai citite

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă