7.2 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăInternațional25 de jurnalişti s-au luptat pentru trofeele de la Cupa Presei la...

25 de jurnalişti s-au luptat pentru trofeele de la Cupa Presei la Karting

Duminică, 18 septembrie, pe circuitul Amckart din Tunari, jurnaliştii şi-au arătat măiestria la volanul karturilor în două probe, una pe echipe şi una individuală.

Cei 25 de jurnalişti au format şase echipe coordonate de piloţii Claudiu David, Manu Mihalache, Vali Porcişteanu, Alex Filip, Mihaela Beldie şi Dodo Toma.

Proba pe echipe a durat o oră fiind câştigată de Echipa 1, condusă de Manu Mihalache. Locurile doi şi trei au fost ocupate pe rând de Echipa nr. 4  cu team manager Claudiu David şi Echipa nr. 2 cu team-manager Vali Porcişteanu.

La proba individuală, jurnaliştii au avut 30 de minute de calificări, fiind aleşi cei mai buni 10 timpi care i-au propulsat pe grila de start în finală.

Astfel, titlul de cel mai bun kartist din presa i-a revenit lui Andrei Barbu, redactor-şef la What Car? Acesta a primit un set de anvelope Dunlop şi un card de combustibil de 1.000 de lei de la Mol.

Al doilea la finish şi al doilea timp al probei sunt reuşita lui Mihai Ivaşcu, director editorial la Voom.ro, care a plecat acasa cu un card de combustibil de 700 de lei şi un voucher cadou pentru o cina în doi la restaurantul Spazio.

Bronzul etapei îi aparţine lui Cristian Stoicescu de la Kiss FM, care a ajuns al treilea la Finish şi a primit un card de combustibil de 500 de lei.

Concursul a fost organizat de Federaţia Română de Automobilism Sportiv.

Cele mai citite

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...
Ultima oră
Pe aceeași temă