24.1 C
București
luni, 8 august 2022
AcasăȘtirile zileiPoliticăInfluencerul Mîndruță s-a trezit cu gunoaiele lui Fritz în cap

Influencerul Mîndruță s-a trezit cu gunoaiele lui Fritz în cap

După ce a încercat să-i facă propagandă mincinoasă lui Dominic Fritz, prezentând Timișoara fără gunoaie, influencerul Lucian Mîndruță s-a trezit cu tot gunoiul lui Fritz în cap pe pagina sa de facebook.

Joi, 31 martie, împreună cu voluntarii „Let’s do it Romania,” a fost la Timișoara într-o campanie de salubrizare pe malurile Begăi. Omul de televiziune a ținut să povestească pe Facebook că este surprins de faptul că autoritățile i-au luat-o înainte: „Caut un loc murdar să îl curăț… și momentan nu îl găsesc”. A scris influencerul. Ulterior, acesta a revenit cu o altă postare, în care spunea că nu aceeași situație era și la 300 de metri în aval, precizează Ziua de vest.

Influencerul Mîndruță s-a răzgândit, după ce a fost luat pe sus de internauți

Prima filmare, înregistrată în zona Podului Decebal, a fost postată aproximativ la ora 12.30. A doua, cu imagini din mai multe zone, în jurul orei 16.00. În acest interval, la prima postare au apărut o mulțime de comentarii, share-uri și like-uri. Unul dintre comentarii a aparținut primarului Dominic Fritz: „Te așteptăm cu drag la noi în oraș și în special cu inițiative așa de faine! Mai avem ceva de lucru să punem la punct curățenia, dar stradă cu stradă salubrizăm Timișoara”. Chiar și pagina oficială a „USR PLUS” a încercat să profite de context. A pus un comentariu sarcastic: „Dominic Fritz, ai niște explicații de dat”.

citește și: Pe unguri îi apucă dracii, când primesc ordine de la Bruxelles, afirmă un jurnalist elvețian

Mesajul lui Mîndruță era cu atât mai surprinzător cu cât locuitorii orașului știu problemele cu salubrizarea. Actuala administrație a primit recent o amendă de 60.000 de lei de la Garda de Mediu. În general, însă, timișorenii l-au acuzat pe prezentator de „manipulare.” I-au cerut să verifice și alte zone. Acesta a răspuns comentariilor și, până la urmă, a revenit cu o a doua postare. Prin care prezenta rezumatul acțiunii. Apoi, ceva saci de strânsură.

Robu îl acuză pe influencerul Mîndruță că a avut o proastă inspirație atunci când a ticluit „afacerea ” cu primarul Fritz

Timișorenii i-au acuzat de „manipulare” atât pe Mîndruță, cât și pe Fritz. Fostul primar Nicolae Robu a spus că Mîndruță face „propagandă” ieftină.

Iată reacția fostului primar:

„CEAUȘESCU AR FI INVIDIOS PE FRITZ, PT PROPAGANDA DE CARE BENEFICIAZĂ!

Ieri, a avut loc o descindere în orașul nostru a d-lui Lucian Mândruță și a trupei sale de voluntari, în cadrul campaniei sale itinerante de «curățenie de primăvară».

citește și: “Putiniștii,” favoriți în alegerile din Ungaria și Serbia

Mii de like-uri au venit de la fritziștii NETRĂITORI în Timișoara. De la cei care n-au de unde să știe în ce hal a ajuns orașul nostru. La ABSOLUT toate capitolele. Victime ale intoxicării și ale manipulării mașinii de propagandă fritziste. Lucian Mîndruță a anunțat că pentru prima dată în viață i se întâmplă să n-aibă ce face cu voluntarii săi, pt că… locul e curat!

Având «proasta» inspirație să iasă din zona pe care o convenise cu Primarul, cu o săptămână în urmă (!!!), ca locație a acțiunii, iată ce s-a văzut nevoit să scrie, ulterior dl Lucian Mândruță:

«Când ne-am oprit, după următorul pod, malul era cu adevărat plin de deșeuri… Ieșisem, probabil, din zona de protocol…»

Și tot domnul Lucian Mîndruță spune:

«Am anunțat locul cu o săptămână înainte!»

D-le Mândruță și stimați compatrioți impresionați de cât de curat vi s-a arătat că ar fi orașul nostru, Timișoara e murdară cum n-a fost niciodată! Dar e murdară, din păcate, nu numai la propriu, ci și la figurat!

Noi, timișorenii, așteptăm o campanie de curățenie din partea DNA, în Instituția Primăriei, acolo unde mizeria a atins cote inimaginabile, prin numărul și gravitatea ilegalităților comise, multe deja constatate inclusiv de instanțele de judecată!

Închei, cu noul slogan, plin de speranțe, al timișorenilor:

«DNA, vino-odată și îi ia!»”.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Cum te pregătești pentru venirea pe lume a copilului? 4 cumpărături esențiale

Odată cu apropierea momentului în care vei naște, trebuie să ai deja cumpărate anumite lucruri esențiale pentru îngrijirea bebelușului. Chiar dacă trebuie să fii...

Cât de deschise sunt firmele din România la trendul global cage-free?

Tot mai mulți consumatori și tot mai multe firme refuză să consume, respectiv să folosească ori să vândă ouă marcate cu cifra 3 și...

Farmecul bijuteriilor cu perle. Când și cum să porți aceste superbe accesorii?

Bijuteriile cu perle sunt printre cele mai elegante piese din colecția unei femei. Clasice și rafinate, ele au devenit o alegere tot mai populară...
Ultima oră
Pe aceeași temă