17.2 C
București
sâmbătă, 21 mai 2022
AcasăȘtirile zileiIncidența Covid în București scade la 2,42. Peste jumătate dintre județe sunt...

Incidența Covid în București scade la 2,42. Peste jumătate dintre județe sunt în scenariul verde

Incidența Covid în municipiul București a coborât, în ziua de luni, 3 mai 2021, la 2,42, față de 2,62, cât se înregistra cu 24 de ore mai înainte.

Bucureștiul și județul Ilfov sunt, potrivit acestui parametru, în scenariul galben. În România niciun județ nu mai este în scenariul roșu. Mai mult chiar, peste jumătate dintre județele României sunt în scenariul verde.

În București, restaurantele au voie să primească din nou clienți în interior, începând de luni, 3 mai 2021, dar la o capacitate maximă de 30 la sută. Sălile de sport, teatrele și cinematografele pot primi, de asemenea, clienți în interior, dar cu aceeași limită maximă, de 30 la sută.

Magazinele din București pot primi clienți până la ora 21, iar circulația pe străzi este permisă până la ora 22.

Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă