14.7 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021

Începe pregătirea de primăvară în Sectorul 4 Totul Verde. a curățat spațiile verzi

Vremea bună din această perioadă parcă îndeamnă tot mai mult  la activități gospodărești exterioare. Este un moment prielnic de curățenie generală, în pregătirea campaniei de primăvară care se apropie din ce în ce mai mult.

Aceasta este și strategia celor de la Totul Verde. care au ieșit la treaba, în efective tot mai mari, în zonele verzi ale secorului 4. “Și dacă vine iarna iar, pe noi ne prinde pregătiți, cu curățenia făcută. Ne va fi mai ușor apoi, la primăvară”, ne-a explicat unul dintre managerii de zonă ai societății.

Astfel de imagini au devenit o obișnuință, mai ales pe șoseaua Giurgiului ori pe Bulevardul Constantin Brîncoveanu. Peste tot s-a greblat, s-a măturat, ori s-au strâns frunzele. ”Zilele însorite din ultima perioadă i-au scos pe copii și pe părinți în parcurile și locurile de joacă de la noi din sector. Colegii de la TotulVerde. mențin atât curățenia în aceste spații, cât și buna funcționare a aparatelor de joacă pentru ca cei mici să fie în siguranță atunci când le folosesc. Să încercăm cu toții, pe cât posibil, să le respectăm munca și să încercăm să avem grijă de echipamentele din aceste locuri de joacă”, scrie pe pagina sa de socializare Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.

O companie care arată că îi pasă profund de calitate și satisfacția angajaților, arată implicit că îi pasă de clienți și serviciile oferite, aspecte care se numără printre obiectivele de top ale oricărei afaceri. Indiferent de domeniul de activitate, că vorbim de o firmă de mică de contabilitate sau de o corporație cu sute de angajați, de un service auto sau de o bancă, curățenia la locul de muncă este mai mult decât importantă, cu atât mai mult în prezent când omenirea trece printr-o pandemie de coronavirus care a schimbat dinamica vieții tuturor.

Ultima oră
Pe aceeași temă