18.5 C
București
duminică, 19 septembrie 2021

Incendiu pe DN61. Un tir încărcat cu flori s-a făcut scrum

„În această după-amiază am fost solicitaţi să intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tir pe DN 61, la ieşire din localitatea Clejani. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzilor de Intervenţie Roata de Jos şi Mihăileşti cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Aceştia au constatat faptul că incendiul a izbucnit la un tir încărcat cu flori condus de un cetăţean bulgar şi la sosirea acestora se manifesta violent la întregul autovehicul”, a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Şoferul autocamionului, cetăţean bulgar, s-a autoevacuat în timp util. În urma incendiului, autocamionul a ars în totalitate şi, din cauza vântului, flăcările s-au extins la o pădure aflată în imediata apropiere.

A ars o suprafaţă de aproximativ 2.500 mp litieră din fondul forestier, motiv pentru care la faţa locului au sosit şi reprezentanţi ai Direcţiei Silvice.

Din cercetările efectuate la faţa locului a reieşit faptul că un scurtcircuit a fost cauza probabilă a producerii incendiului.

Ultima oră
Pe aceeași temă