26.2 C
București
vineri, 1 iulie 2022
AcasăȘtirile zileiÎn timp ce trupul Antoniei ardea, fratele ei se uita la desene....

În timp ce trupul Antoniei ardea, fratele ei se uita la desene. Monstrul din Arad recunoaște crima

Crima de la Arad a șocat o țară-ntreagă. Căci este foarte greu de crezut că cineva poate comite o astfel de atrocitate. Poate doar un monstru să fie în stare să se uite în ochii unui copil iar apoi să-i curme viața. Criminalul de la Arad a povestit anchetatorilor, cu lux de amănunte, cum a ucis-o pe micuța Antonia și ce a făcut apoi cu cadavrul.

Declarațiile sunt cutremurătoare, mai ales că bărbatul descrie pas cu pas, în detaliu, cum a comis crima și cum a incendiat copila. Și mai șocant este faptul că, în timp ce trupul fetiței ardea, fratel ei mai mic, aflat la distanță de doar câțiva metri, se uita la desene animate. Criminalul i-a deschis telefonul ca să-i dea o preocupare în timp ce el îi incendia sora.

A lovit-o pentru că Antonia voia să se joace cu el. Și a dat-o cu capul de perete atât de tare încât copila nu a mai avut nici o șansă. Trupul ei mic și firav a cedat. Iar el s-a speriat. Ce să facă? A intrat în panică. Singurul gând a fost să scape de cadavru iar apoi să dea copila dispărută. S-a gândit că, în acest fe, va scăpa de pedeapsă și-și va vedea în continuare de viață. Iar din acest moment, Florin începe să pună în aplicare cel mai diabolic plan pe care îl poate născoci un om. A spălat trupul plin de sânge al fetei pentru a șterge orice urmă, apoi l-a îndesat într-un geamantan. Și a plecat de acasă. Într-o mână ținea valiza, iar cu cealaltă îl trăgea după el pe frățiorul mai mic al Antoniei. S-au urcat amândoi într-un taxi și au coborât la marginea orașului, lângă cimitir. Au mers pe câmp și l-a așezat pe băiețel pe o piatră. I-a dat telefonul să se uite la desene în timp ce el a scos corpul fetiței din valiză și i-a dat foc folosind acetona de unghii a maică-sii. Fără nici o remușcare. 

Așa arată un monstru. Florin Beniamin Crișan și-a ucis fetița, i-a incendiat trupul și a abandonat-o pe un câmp

Criminalul din Arad povestește în detaliu cum a ucis-o pe Antonia

La fel, fără nici un regret, a povestit și anchetatorilor. Florin Beniamin Crişan (23 de ani) a explicat, în declaraţia în care a recunoscut crima, că ultimele luni au reprezentat o perioadă extrem de grea, având în vedere că iubita sa era însărcinată, iar el a fost nevoit să se ocupe de activităţile casnice şi de îngrijirea celor doi copii ai ei. Iată decarațiile integrale ale ucigașului, potrivit Antena3

„Eram drogat. Consumasem Cristal”

„Majoritatea activităţilor casnice au căzut pe umerii mei, îngrijirea copiilor, îngrijirea concubinei, cumpărături, fapt ce a determinat o depresie şi o stare de agitaţie fantastică. În ziua de miercuri, 27 octombrie 2021, eram extrem de agitat, posibil să mă fi aflat sub influenţa unui drog, pe nume cristal, pe care l-am consumat cu două zile de incidentul regretabil.

„Am lovit-o cu palma și s-a lovit puternic de perete”

De dimineaţă, fiul meu vitreg în vârstă de 3 ani, cât şi fiica mea vitregă, Antonia, erau extrem de agitaţi datorită lipsei mamei, cât şi a neîndemânării mele de a mă ocupa de ei, respectiv administrarea hranei, toaletă, îmbrăcare, curăţenie în casă ştiind că urmează să vină soţia cu nou-născutul acasă, cât şi grija cumpărăturilor şi pregătirilor pentru noul membru al familiei. Am fost copleşti de toate aceste probleme, am clacat, am avut o stare de nervozitate fantastică, am fumat două pachete de ţigări, iar la un moment dat, în jurul orei 13.00 – 14.00, Antonia a devenit extrem de agitată, a început să sară pe mine, să mă tragă, fără să reuşesc să o potolesc.

CITEȘTE ȘI: Tatăl vitreg a fost reținut. Părinții fetiței ucise la Arad au fost găsiți și sunt audiați

În acel moment, nu-mi explic de ce, am lovit-o de două ori cu palma în zona cefei şi s-a lovit puternic de perete, căzând inconştientă la sol şi lovindu-se din nou de pardoseala de gresie, rămânând inertă. M-am panicat, i-am aplicat nişte palme cu intenţia de a o trezi (…) am încercat cu palmele să creez presiune pe piept concomitent încercând să-i suflu pe gură aer. Am efectuat timp de 5-6 minute aceste manevre, dându-mi seama că a murit”, a declarat criminalul.

„Am învelit cadavrul într-un cearșaf și l-am ascuns într-o valiză”

„Mi-am clătit capul cu apă rece, am consumat două pahare de apă rece şi am luat decizia de a scăpa de cadavru, fără să mă gândesc mai departe. În toată această perioadă, fiul meu vitreg se afla în apropiere, dar nu a realizat ce s-a întâmplat cu sora sa. M-am întrebat ce o să îi spun oare concubinei şi am luat hotărârea pe moment să scap de cadavru.

Am luat hotărârea de a o înveli într-un cearşaf ce se afla pe canapeaua din dormitorul mic, am luat de pe dulapul din dormitorul mare o valiză tip troler, din plastic, apreciind că ar putea încăpea în el cadavrul, ţinând cont că greutatea ei era în jur de 14 kilograme.

Cunoscând faptul că soţia mea avea acetonă pentru îndepărtarea lacului de pe unghii am căutat în dormitor, unde ştiam că ţine ceva recipiente şi am găsit 2 recipiente din sticlă transparentă, pline cu acetonă.

„Am luat băiatul de mânuță. Am plâns în taxi”

L-am luat pe băiat de mânuţă, am luat trolerul, am ieşit din apartament, am apelat la taxi şi am solicitat o maşină (…) L-am urcat pe băiat pe bancheta din spate, am urcat trolerul pe banchetă, am urcat şi eu”, a mai declarat Florin Beniamin Crişan.

După ce s-a urcat în taxi, suspectul i-a cerut şoferiţei să meargă în zona câmpului din Bujac, în zona cimitirului, acolo unde trupul micuţei a şi fost găsit.

„Efectiv am plâns în taxi, dându-mi seama ce am făcut şi ce urma să fac, poziţionându-mă în aşa fel pe banchetă încât să nu mă vadă şoferiţa în oglindă, fiind devastat de ce am făcut.

Am ajuns în zona cimitirului din Bujac (…) am plătit suma de 8 lei, am coborât. Am aşteptat ca autoturismul să se pună în mişcare, am observat că în zonă nu era nimeni, fiind undeva în jurul orei 15.00. M-am deplasat pe o distanţă pe care nu o pot aprecia, căutând un loc cât de cât ferit unde eram hotărât să incendiez cadavrul, crezând că acesta va arde în totalitate şi ulterior fiind sigur că nu mai poate fi nimic de identificat, să o pot da dispărută.

„I-am pus băiatului desene animate în timp ce am incendiat cadavrul”

L-am lăsat pe băiat pe o piatră, cu telefonul în mână şi cu aplicaţia YouTube deschisă unde rulau desene animate, după care m-am deplasat la o distanţă de 5-10 metri, am deschis geamantanul, am turnat cele două sticle de acetonă pe suprafaţa cadavrului învelit în cearşaf, a început să ardă cearşaful, moment în care am fost convins că incendiul provocat de mine va distruge cadavrul”, a precizat suspectul în declaraţia în care a recunoscut crima.

„I-am spus iubitei că a fost un accident”

După ce a incendiat cadavrul, criminalul l-a luat pe băieţel, a chemat un taxi şi s-a întors acasă. Câteva zile mai târziu, iubita sa a venit acasă, moment în care i-a explicat că fetiţa a murit accidental în baie, iar el i-a dus trupul pe câmp.

„Acasă am fost extrem de agitat, concubina mea întrebându-mă insistent care este motivul. Am hotărât să-i spun o variantă pe care am gândit-o în toate aceste zile şi i-am spus direct că Antonia nu mai este, dându-i de înţeles că a murit (…) Am insistat pe varianta unei morţi accidentale în baie şi faptul că am abandonat cadavrul undeva pe câmp, fără a preciza locul.

Ea a acceptat varianta prezentată de mine şi am hotărât să mergem a doua zi la Poliţie”, a mai explicat criminalul.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Premierul Israelului se retrage din politică

După eşecul guvernului său format din opt partide, premierul israelian Naftali Bennett şi-a anunţat retragerea din politică şi nu va mai candida la următoarele...

Premierul Israelului se retrage din politică

După eşecul guvernului său format din opt partide, premierul israelian Naftali Bennett şi-a anunţat retragerea din politică şi nu va mai candida la următoarele...

Zece operatori economici din mall-ul Băneasa, închişi temporar de ANPC 

Zece operatori economici din mall-ul Băneasa au fost închişi temporar de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), după ce acolo au fost găsite...
Ultima oră
Pe aceeași temă