13.7 C
București
vineri, 22 octombrie 2021

În Teleorman sunt interzise petrecerile private în următoarele două săptămâni

În orașele Alexandria, Roșiori de Vede și Videle și în comunele Dracea, Beciu, Talpa, Moșteni și Poroschia sunt interzise pentru o perioadă de 14 zile organizarea oricărui tip de eveniment/petrecere (nunți, botezuri, aniversări) în spații închise și deschise.

„Începând cu data de 12.10.2020, pentru o perioadă de 14 zile, căsătoriile se pot celebra în faţa ofiţerului de stare civilă, la sediul primăriei, cu participarea a maxim 15 persoane, cu respectarea măsurilor de distanţare socială. Începând cu data de 12.10.2020, pentru o perioadă de 14 zile, cununiile religioase şi botezurile se pot oficia în biserică, cu participarea a maxim 15 persoane, cu respectarea măsurilor de distanţare socială. Începând cu data de 12.10.2020, pentru o perioadă de 14 zile, înmormântările se vor organiza în spaţii închise cu participarea a maxim 10 persoane şi în spaţii deschise cu participarea a maxim 20 persoane, cu respectarea măsurilor de distanţare socială.”, au decis cei din CJSU Teleorman, citați de News.ro.

În următoarele 14 zile se suspendă și activitatea unităților de alimentație publică situate în interiorul clădirilor iar instituțiile publice și private dar și agenții economici trebuie să-și ajusteze activitățile pentru organizarea pe cât posibil de muncă la domiciliu și, acolo unde nu este posibil, decalarea programului.

Ultima oră
Pe aceeași temă