3.1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăCoronavirusIlie Năstase, internat în spital cu Covid-19

Ilie Năstase, internat în spital cu Covid-19

Ilie Năatase a fost internat în spital după ce a fost depistat cu Covid-19, potrivit unor surse medicale.

Marele tenismen Ilie Năstase, în vârstă de 75 de ani, este internat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, după ce s-a infectat cu COVID-19, scrie G4Media.

Potrivit surselor medicale, Ilie Năstase a fost internat pentru a i se face o serie de investigații medicale, dar nu este conectat la oxigen.

El s-ar fi infectat într-o excursie pe care a efectuat-o la Istanbul, recent.

Fostul lider al clasamentului ATP a avut probleme de sănătate și luna trecută, când a fost internat în spital. După ce și-a revenit, Ilie Năstase a plecat, împreună cu soția sa, Ioana, la Istanbu.

„Nu este pentru prima dată când Ilie merge la Istanbul cu soția lui. E un oraș care-i place foarte mult. Merg și la multe magazine. Din ce știu, după Paris, pentru Ilie, Istanbul este al doilea oraș preferat al lui”, a precizat o sursă apropiată cuplului Năstase.

Ilie Năstase, internat cu o formă ușoară de Covid

Pentru că are o formă ușoară a bolii, fostul tenismen spune că va părăsi spitalul, în câteva zile, iar restul perioadei de izolare o va petrece acasă, Ilie Năastase a spus că va urma tratamentul medicamentos prescris de medici, cu care și acum este tratat.

Potrivit Fanatik, soția lui Ilie Năstase a confirmat că acesta este infectat pentru că i-a scăzut imunitatea din cauza unor probleme recente.

”El este internet la spital, este ok, este într-o stare bună. La el a fost altceva, a avut puțin imunitatea scăzută că știți că a avut probleme cu Academia. De atunci a avut o starea așa, în care s-a simțit mai rău, s-a supărat. E o formă ușoră, atâta timp cât purtăm discuții, este la aparate pentru a i se monitoriza toate cele, dar asta nu înseamnă că este ceva grav.

Nu cred că va sta 14 zile în spital, cred că maxim cinci zile. Probabil că după va veni acasă, nu m-am gândit (n.r. nu știe dacă se izolează cu el), să vedem ce spun medicii”, a declarat Ioana Năstase.

Soția lui Năstase e negativă Covid

Referitor la zvonurile potrivit cărora și ea ar fi infectată cu noul coronavirus, Ioana Năstase spune că s-a testat iar rezultatul este negativ.

”Am văzut că au apărut diverse știri cum că și eu aș avea virusul, nimic nu este adevărat. Chiar l-am repetat de trei ori (n.r. testul), acum am făcut al treilea test ca să mă asigur și a ieșit negativ. Eu sunt perfect sănătoasă, să se înțeleagă, sunt ok!”, a adăugat soția lui Ilie Năstase.

Emanuel Neacsu
Am scris pentru prima dată în presă la Ziarul Cotidianul, în 1996. Am fost șef pe secția politic la Gardianul. Am venit la România Liberă în 2007 și am lucrat un an la ediția online. Mi-am continuat cariera ca redactor Digi 24 (5 ani) și am revenit la România Liberă ca editor pe secția politic.
Cele mai citite

Hunor i-a cerut amabasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen

Vicepremierul Kelemen Hunor spune că i-a solicitat ambasadorului Germaniei la Bucureşti să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare...

Djokovic: „Nu știu dacă voi participa la Australian Open”

Novak Djokovic, liderul ATP, declară: "Nu știu dacă voi participa la Australian Open". Organizatorii Australian Open au impus condiţia vaccinării anti-Covid pentru jucătorii şi jucătoarele...

Ana-Maria Popescu, medalie de argint, la Cupa Mondială de spadă de la Dubai

Scrimera română Ana-Maria Popescu, vicecampioană olimpică la Tokyo, a câştigat medalia de argint la Cupa Mondială de spadă de la Dubai, sâmbătă, după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă