16.3 C
București
joi, 23 septembrie 2021

Ilfov: Şapte persoane suspectate că au sustrat perechi de încălţăminte dintr-un depozit, reţinute

Potrivit unui comunicat de presă transmis luni, la data de 9 iulie, în jurul orelor 01:00 poliţistii din cadrul serviciilor de Investigaţii Criminale şi de Acţiuni Speciale -Ilfov, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict a unor persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de furturi din depozite.

Persoanele în cauză, şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 17 şi 29 de ani şi o tânără de 22 de ani, şase din oraşul Voluntari şi unul din municipiul Bucureşti, au fost surprinşi după ce au sustras 2.028 perechi de încălţăminte dintr-un depozit din comuna Dobroeşti.

Persoanele sunt bănuite că în perioada mai 2018- prezent, ar fi sustras articole textile, îmbracăminte şi încălţăminte din mai multe depozite amplasate la marginea Capitalei.

Cele şapte persoane au fost reţinute de poliţişti pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentate instanţei, cu propunere legală.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Ultima oră
Pe aceeași temă