16.3 C
București
marți, 28 septembrie 2021

Ilfov: Poliţiştii îl caută încă pe cel care a împuşcat un bărbat în Cernica

„S-a discutat cu mai multe persoane şi s-a identificat unul dintre autori. Ar fi mai mulţi, iar autorul în vârstă de 24 de ani nu s-a prezentat, momentan, la poliţie. Colegii mei sunt în căutarea lui. Întreprindem măsurile necesare să-l aducem la audieri. Arma ar fi fost una cu gaz cu bilă de cauciuc, tocmai de aceea s-a întocmit dosar. Nu era înregistrată şi nici nu a fost găsită la faţa locului, în schimb, au fost găsite doar tuburile utilizate de la arma respectivă şi aşa am stabilit identitatea armei”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ciprian Romanescu, reprezentantul Poliţiei Ilfov.

De asemenea, potrivit unor surse apropiate anchetei, nu a fost stabilit numărul agresorilor, deoarece există contradicţii între declaraţiile martorilor şi cele ale victimei. Potrivit aceloraşi surse, între familia victimei şi cea a atacatorilor ar exista un conflict mai vechi, aceştia lansând, vreme de mai mulţi ani, ameninţări reciproce.

Poliţiştii din Ilfov au fost sesizaţi, marţi, cu privire la un scandal din localitatea ilfoveană Cernica, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani fiind împuşcat. La faţa locului a fost trimis un elicopter SMURD.

Reprezentanţii Poliţiei Ilfov au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112 de un scandal în localitatea ilfoveană Cernica, un bărbat fiind împuşcat.

„Este vorba de un bărbat de 38 de ani în zona Cernica, la adresă au fost două ambulanţe de tip B şi una de tip C cu medic, în scurt timp a ajuns şi elicopterul SMURD, echipajele SABIF au acordat asistenţă medicală de urgenţă, iar pacientul este stabil hemodinamic cu mai multe plăgi la nivelul membrelor”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Alis Grasu, şefa Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov:

Bărbatul era conştient şi a fost preluat cu elicopterul SMURD, urmând să fie dus la cel mai apropiat spital.

Ultima oră
Pe aceeași temă