21.5 C
București
joi, 30 iunie 2022
AcasăȘtirile zileiIată-l pe măcelarul din Arad în timp ce căra geamantanul cu cadavrul...

Iată-l pe măcelarul din Arad în timp ce căra geamantanul cu cadavrul fetiței prin oraș | VIDEO

Tatăl criminal de la Arad, cel care și-a măcelărit fetița și apoi a incendiat-o pe un câmp, a fost surprins de mai multe camere de luat vederi din oraș.

Bărbatul este surprins de mai multe camere de luat vederi în timp ce merge pe stradă alături fratele copilei și trâgând după el un geamantan gen troler.

Fetița se numea Antonia și avea 4 ani. Potrivit presei locale, se pare că micuța suferea de autism. Acesta este, probabil, și motivul agitației pe care a manifestat-o cu puțin timp înainte de a fi ucisă.

Tragedia prin care trece familia nu se oprește aici. Căci, afectat de toate cele întâmplate este și fratele său mai mic. Băiatul, de doar 3 ani, a asistat la uciderea surorii sale fără să realizeze ce se petrece. La fel, a fost de față și la incendierea cadavrului. Copilul a privit fără să înțeleagă cum sora lui mai mare este tranșată, îndesată într-o valiză, apoi stropită cu acetonă și incendiată.

Psihologii spun că băiețelul, chiar dacă nu a înțeles ce se întâmplă, fiind încă prea mic, a rămas marcat pe viață și va avea nevoie de susținere din partea mamei și ani de consiliere psihologică. Căci, la un moment dat, cineva va trebui să-i explice că tatăl său i-a măcelărit sora.

Sursa foto/video: Aradon

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Să-l cinstim pe Don Virgil!

Don Virgil e astăzi minunea prăvălită din cerul tranziției dintre capitalismul sterp și abisul lumii fără povara proprietăților. Ca un zmeu s-a bătut în jurul...

Raperul R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare: ”Ai distrus multe vieți”

R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru trafic sexual. Acesta și-a folosit celebritatea și averea sa timp de decenii...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 127: Trezoreria SUA anunță un ajutor de 1,3 miliarde dolari pentru țara invadată

Trezoreria SUA a anunţat transferarea a 1,3 miliarde de dolari pentru ajutor economic acordat Ucrainei, în cadrul unui prim sprijin de 7,5 miliarde de...
Ultima oră
Pe aceeași temă