9.8 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021

George Simion, liderul partidului AUR: „Această guvernare este un sat fără câini”

George Simion, liderul partidului AUR, a venit miercuri dimineață la sediul Ministerului Afacerilor Interne, spunând că vrea să aibă o întâlnire cu ministrul de Interne, Lucian Bode. George Simion este însoțit de câțiva parlamentari din partidul AUR și susține că așteaptă să fie primit în sediul central al MAI, pentru a fi primiți de ministrul Bode.

Membrii AUR vor să-i ceară ministrului de Interne explicații despre modul cum au acționat forțele de ordine împotriva protestatarilor care au ieșit pe străzi, la protestele neautorizate din ultimele trei zile (duminică, luni și marți).

„Așa cum au fost identificați huliganii, să fie identificați și responsabilii din rândul forțelor de ordine”, a cerut George Simion, miercuri dimineață, în fața sediului central al MAI.

Anterior, ministrul Bode afirmase că Ministerul de Interne „nu este un sat fără câini”, sugerând astfel că nu-i va primi pe membrii delegației AUR care au venit, neprogramați, la sediul MAI.

„Această guvernare este un sat fără câini”, i-a replicat George Simion ministrului Lucian Bode.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă