19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiGCS: București și alte 20 de județene, niciun caz nou de COVID-19

GCS: București și alte 20 de județene, niciun caz nou de COVID-19

În municipiul Bucureşti şi 20 de judeţe nu s-a înregistrat însă niciun caz nou de infectare.

Toate judeţele şi municipiul Bucureşti rămân în scenariul verde din punctul de vedere al infectărilor cu noul coronavirus, cea mai mare incidenţă la mia de locuitori fiind în judeţele Prahova – 0,11, Ilfov – 9 şi Cluj – 0,07.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 46 de cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus, fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până duminică, pe teritoriul României au fost confirmate 1.080.630 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 1.045.351 pacienţi au fost declaraţi vindecaţi.

La nivel naţional, până la această dată, au fost prelucrate 8.311.675 de teste RT-PCR şi 1.427.164 de teste rapide antigenice.

În ultimele 24 de ore au fost efectuate 9.791 de teste RT-PCR (2.858 în baza definiţiei de caz şi a protocolului medical şi 6.933 la cerere) şi 7.672 de teste rapide antigenice.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 9 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Cele mai citite

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

Românii din Spania se încred în România: trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă

Repatriot, platforma care conectează românii din afara granițelor cu țara, a condus misiunea economică România-Spania, desfășurată în perioada 21-27 martie în Barcelona și Insulele...

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă