11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăȘtirile zileiVIDEO GAFĂ DE PROPORȚII Președinta CE lăsată fără scaun de Erdogan

VIDEO GAFĂ DE PROPORȚII Președinta CE lăsată fără scaun de Erdogan

 

Preștedintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan i-a primit într-o întâlnire oficială la Ankara pe pe preşedintele Consiliului European, Charles Michel, şi preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Întâlnire care l-a prins nepregătit pe președintele turc. În sala de întâlnire erau doar două scaune disponibile, iar singura femeie din încăpere a fost lăsată în picioare și pusă într-un moment stânjenitor care a stârnit o avalanșă de critici în mediul online.

 

Cu doar două scaune disponibile, Von der Leyen, singura femeie dintre oficiali, a stat pe canapea în timp ce Erdoğan și Michel au stat pe scaune.

 

Un purtător de cuvânt al lui Von der Leyen a declarat:

 „Important este că președintele ar fi trebuit să fie așezat exact în același mod ca președintele Consiliului European și președintele turc”.

 

Scena incomodă a avut înaintea unei discuții care avea să dezbată drepturile femeilor în Turcia.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Sectorul 4 se transformă într-o oază urbană: Campanie de înverzire prin plantarea a peste 1500 de copaci

Într-o mișcare impresionantă de regenerare urbană, Sectorul 4 din București a dat startul unei ample campanii de înverzire, plantând peste 1500 de copaci. Această...

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...

Președintele Iohannis, la Misiunea Economică a Francofoniei: România are o creștere economică peste media UE

România a înregistrat în anul 2023 "o creștere economică robustă, de 2,1%, ritm superior mediei Uniunii Europene", a transmis președintele Klaus Iohannis în cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă