15 C
București
luni, 20 septembrie 2021

Gabriela Cristea revine în forță pe micile ecrane din 21 octombrie

12 concurenți, 6 băieți și 6 fete, vor locui împreună și vor avea ca scop să atragă un număr cât mai mare de urmăritori pe Instagram.

Ineditul experiment social va fi difuzat de luni până vineri, în intervalele 18:45-20:45 şi 00:00–01:00, şi sâmbăta, de la 18:45 la 20:45.

„Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune şi, mai ales, mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Cred că suntem cu toţii de acord că platformele social media au devenit parte din viaţa noastră. Trebuie să recunosc că viaţa ni s-a schimbat foarte mult de când am devenit părinţi pentru a doua oară, însă mă simt pregătită 100% să revin pe piaţa media. Am toată susţinerea soţului meu, ceea ce este cel mai important pentru mine în acest moment. Consider că experienţa mea în televiziune mă va ajuta atât pe mine, să mediez conflictele sau situaţiile confuze care ar putea apărea în casă, cât şi pe ei, pentru că sunt hotărâtă să le pun la dispoziţie toate sfaturile mele pentru a-i ajuta pe cei 12 concurenţi să se afirme! Va fi un experiment social interesant, pe care abia aştept să îl descoperim împreună, căci vă dau întâlnire zilnic!”, a declarat gazda emisiunii, Gabriela Cristea, potrivit site-ului cancan.ro.

Ultima oră
Pe aceeași temă