13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiFOTO. Accident între două microbuze. Planul roșu, activat

FOTO. Accident între două microbuze. Planul roșu, activat

Planul roşu de intervenţie în urma accidentului petrecut sâmbătă seară pe raza localităţii ieşene Leţcani a fost ridicat, a anunţat prefectul judeţului Marian Şerbescu, cele opt persoane rănite fiind transportate la spital.

UPDATE – Prefectul de Iaşi Marian Şerbescu a declarat pentru News.ro că dintre persoanele rănite, două sunt în stare mai gravă, între care şi şoferul unuia dintre microbuzele  implicate în accident.

”Planul roşu a fost ridicat, cele opt victime fiind transportate la spital. Două dintre acestea sunt în stare mai gravă. Din ceea ce mi-au transmis poliţiştii, şoferul unui microbuz care mergea către Republica Moldova a întors maşina, fără să se asigure, fiind lovit de un alt microbuz care venea din spate. Cinci persoane erau într-un microbuz, iar 22 în celălalt. Nu au fost pasageri încarceraţi”, a afirmat prefectul de Iaşi, Marian Şerbescu.

– Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie la ora 21.15.

Conform ISU Iaşi, opt persoane au fost răniteşi au fost transportate la spital. Nicio persoaană nu a fost încarcerată, iar printre răniţi nu se află copii.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenţie, respectiv unul de la descarcerare, o autospecială de comandă şi primă intervenţie, trei echipaje de prim ajutor şi şase ambulanţe.

Poliţiştii au demarat cercetări pentru a stabil iîmprejurările în care s-a produs accidentul.

 

Cele mai citite

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...

Dacă vor avea pe ele avioane F-16 ale Ucrainei, Rusia amenință că va ataca baze militare din România

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a amenințat că Rusia va ataca viitoarele avioane F-16 ale Ucrainei chiar dacă aeronavele se vor afla în...

Maestrul Victor Rebengiuc și actrița Mariana Mihuț au primit titlul de „ Cetățean de Onoare” al Ploieștiului

Actorii Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc au primit, miercuri, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului...
Ultima oră
Pe aceeași temă