13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiFlorin Cîțu: Începe lupta prin care ne putem recâștiga viața normală

Florin Cîțu: Începe lupta prin care ne putem recâștiga viața normală

„Prima persoană vaccinată împotriva COVID-19 în România şi un moment istoric/ de referinţă pentru ţara noastră, în lupta împotriva virusului care a răpit prea multe vieţi şi a bulversat întreaga lume! Mihaela Anghel, asistent medical din echipa care a preluat primul pacient confirmat cu SARS-CoV-2 în ţara noastră, a primit şi primul vaccin împotriva COVID-19. După 10 luni de la primul caz de infectare din România, începe lupta prin care ne putem recâştiga viaţa normală. Vaccinarea împotriva COVID-19 începe cu oamenii fără de care sănătatea românilor nu ar mai putea fi asigurată.”, a scris duminică pe Facebook primul-ministru Florin Cîțu.

El i-a îndemnat pe români să se informeze din surse oficiale, să asculte opiniile specialiștilor cu privire la vaccinul anti-Covid-19 ce se administrează în România și să aibă încredere că produsul farmaceutic ne poate salva de noul coronavirus.

„Vor fi vaccinuri gratuite pentru toţi cei care doresc să se imunizeze. Pentru cei care încă ezită, specialiştii vin cu informaţii solide, validate ştiinţific, care să-i ajute să ia decizia corectă. Vaccinarea este sigură, este voluntară/ neobligatorie şi nu vor fi impuse restricţii pentru cei care nu se vaccinează! Vaccinarea împotriva Covid-19 reprezintă calea cea mai rapidă şi mai sigură de gestionare a pandemiei, de limitare a acesteia. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, inclusiv în perioada Crăciunului şi a Anului Nou, ne oferă şansa revenirii la normalitate.”, a adăugat Florin Cîțu în postarea sa.

Cele mai citite

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Lamborghini va construi o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...
Ultima oră
Pe aceeași temă