13.5 C
București
sâmbătă, 25 septembrie 2021

Firea promite că preţul biletelor pe transportul în comun nu se va scumpi

„Peste tot în lume, în momentul în care foloseşti un serviciu public, care oricum este subvenţionat de către Municipalitate, este normal să respecţi aceste reguli. A fost o decizie a Asociaţiei de dezvoltare intercomunitară pentru problema transportului public în comun Bucureşti – Ilfov, pe care eu nu am cum să o comentez”, a declarat, marţi, Gabriela Firea, care a mai precizat că preţul biletelor rămâne la aceeaşi valoare ca în prezent.

Noul regulament al Societăţii de Transport Bucureşti (STB) prevede o creştere a amenzii pentru neplata unei călătorii, de la 150 la 500 de lei, dar pot plăti jumătate din această sumă, în termen de 15 zile, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Societăţii de Transport Bucureşti (STB). Amenda pentru neplata unei călătorii cu transportul public din Bucureşti, administrat de Societatea de Transport Bucureşti, fostă RATB, este de 500 de lei, potrivit noului regulament aprobat recent de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti Ilfov.

Reprezentanţii STB au declarat, pentru Mediafax, că deocamdată nu se pun în practică aceste amenzi, pentru că societatea nu are încă tipizatele de amenzi, însă în curând se va face anunţul oficial al intrării în vigoare a noilor amenzi. Astfel, în curând, călătorii care vor fi depistaţi fără plata călătoriei vor primi 500 de lei amendă, dar pot plăti jumătate din această sumă, în termen de 15 zile, la direcţia de impozite şi taxe de care contravenientul aparţine.

Ultima oră
Pe aceeași temă