10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiFără mască la americani. Cum va fi posibil

Fără mască la americani. Cum va fi posibil

„Când spun complet vaccinat, mă refer la persoanele care sunt la două săptămâni după a doua doză de vaccinuri Pfizer sau Moderna sau la două săptămâni după o singură doză de vaccin de la Johnson şi Johnson”, a explicat Rochelle Walensky, directorul CDC.

Măsura a fost luată pentru a-i ajuta pe americani să revină din nou la normal.

„Adoptăm această abordare, deoarece toate îndrumările noastre se bazează pe asigurarea faptului că păstrăm oamenii în siguranţă”, a mai spus Walensky.

Recomandările au fost făcute după ce au fost vaccinaţi complet aproximativ 30 de milioane de americani, adică 9,2% din populaţia ţării.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă