11 C
București
marți, 21 septembrie 2021

Explozie în sectorul 6

Conform MS, pacientul are arsuri pe 90% din suprafaţa corpului, starea lui este critică, este instabil hemodinamic pe suport vasopresor, instabil respirator, intubat şi ventilat mecanic, iar în prezent este supus intervenţiilor chirurgicale.

Cealaltă persoană rănită, adusă la aceeaşi unitate medicală, este internată la Secţia de chirurgie plastică „în stare relativ bună”, arată sursa citată.

Pacienta în vârstă de 60 de ani care a fost transportată la Spitalul Floreasca prezintă arsură prin explozie, gradul I – II, pe 10% din suprafaţa corporală dar extremitate cefalică, membre superioare, torace şi este stabilă clinic, conştientă şi cooperantă.

Vineri dimineaţa, o femeie a murit şi alte trei persoane au fost rănite după ce un utilaj a explodat la o fabrică de prefabricate de pe bulevardul Preciziei din Capitală.

„În această dimineaţă, în jurul orei 5,20, mai multe apeluri la 112 sesizau un zgomot foarte puternic, o explozie, în incinta unei fabrici de pe strada Preciziei din sectorul 6. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 21, precum şi mai multe echipaje de salvatori de la ISUBIF. Din incinta fabricii au fost evacuate mai multe persoane, din nefericire fiind înregistrat decesul unei persoane şi rănirea altora”, a precizat DGPMB.

Ultima oră
Pe aceeași temă