15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiEugen Nicolicea, deranjat de jurnalişti: Staţi aici tolăniţi ca la autogară

Eugen Nicolicea, deranjat de jurnalişti: Staţi aici tolăniţi ca la autogară

Întrebat de ce a fost luată măsură ca liftul de lângă biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, să fie folosit numai de către aleşi, pe lângă măsurile de securitate ca invitaţii să nu mai intre în Casa Poporului, fără aprobarea secretariatului general, Eugen Nicolicea a răspuns: “Păi nu vă vizează doar pe dumneavoastră, vizează absolut pe toată lumea. Aveţi grijă pe viitor de reacţii. (…) Aceasta e o atitudine eronată a dumitale. Dumneavoastră aveţi jos la P toate dotările. Aveţi tot ce vă trebuie acolo? Şi dumneavoastră staţi tolăniţi aici ca la autogară.”

Miercuri, în Parlament, s-au luat măsuri sporite de securitate cu ocazia dezbaterii şi votului asupra moţiunii de cenzură, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senarului, liftul de lângă biroul lui Liviu Dragnea putând fi folosit exclusiv de parlamentari.

Jurnaliştii nu mai au voie să treacă din Camera Deputaţilor spre Senat, iar liftul de lângă biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor este disponibil exclusiv pentru parlamentari. Tot lângă biroul lui Liviu Dragnea s-a făcut un “ţarc” pentru presă şi, de asemenea, jurnaliştii nu mai au voie să circule fără legitimaţia la vedere.

Miercuri dimineaţă, nici liftul de lângă Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor nu putea fi folosit.

Totodată, accesul jurnaliştilor între Camera Deputaţilor şi Senat, aflate la acelaşi etaj din Palatul Parlamentului, a fost restricţionat.

Legislativul dezbate şi votează, miercuri, în plen reunit, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. PNL şi USR au anunţat, că în timpul şedinţei vor fi manifestaţii în faţa Casei Poporului. De cealaltă parte, PSD a spus că la Parlament ar putea veni susţinători ai coaliţiei.

Cele mai citite

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...
Ultima oră
Pe aceeași temă