13.3 C
București
marți, 21 septembrie 2021

Efectul 10 august 2018. Protestatarii câștigă procesele. Conturile Jandarmeriei, proprite

Protestatarul Cristian Dide a anunţat, joi, că asociaţia pe care o reprezintă, Evoluţie în Instituţie, are de primit cheltuieli de executare din partea Jandarmeriei Bucureşti, în urma proceselor câştigate de protestatarii amendaţi de Jandarmerie pe 10 august, iar deoarece acest lucru nu s-a întâmplat, conturile Jandarmeriei Capitalei au fost poprite.

„Ştiu că nu este un Breaking News. Dar am poprit conturile Jandarmeriei Bucureşti”, a scris Dide pe pagina sa de Facebook.

La rândul ei, Jandarmeria a precizat că instituţia şi-a îndeplinit obligaţiile stabilite de către instanţele de judecată privind plata cheltuielilor de judecată, anterior emiterii dosarelor de executare silită.

„Cu privire la informaţiile apărute în spaţiul public privind poprirea emisă pe conturile Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, facem următoarele precizări: în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare, instituţia noastră şi-a îndeplinit obligaţiile stabilite de către instanţele de judecată privind plata cheltuielilor de judecată, anterior emiterii dosarelor de executare silită. Precizăm că au fost transmise documentele care dovedesc îndeplinirea obligaţiilor către executorul judecătoresc pentru rezolvarea de îndată a acestei situaţii”, se arată într-o informare a Biroului de presă al DGJMB.

Ultima oră
Pe aceeași temă