11.2 C
București
luni, 18 octombrie 2021

Dosarul Vaccinurile, unul care îl vizează foarte serios pe Câțu

Jurnalistul Liviu Alexa explică pe strictsecret.ro ce stă în spatele dezvăluirilor aruncate pe piață de sursele apropiate procurorilor.
”Când citesc „exclusivităţi” ale jurnalistului-trompetă-de-procurori, Alex Costache, de la G4Media, sunt mereu extrem de atent, fiindcă orice dezvăluire de-a sa care vine „pe surse”, adică de la procurorii Statului Paralel cu care el bea bere, înseamnă un semnal de alarmă care întotdeauna ascunde ceva.

Nu mai departe azi dimineaţă, fix cu o zi înainte de începerea Congresului PNL, jurnalistul Alex Costache publică o „exclusivitate” care nu este chiar exclusivitate, fiindcă a mai scris şi „Lumea Justiţiei” despre speţă.

Costache zice că procurorul Adrian George Matei, şeful interimar al Secţiei 1 de combatere a corupţiei din DNA, căruia îi place să se îmbăţoşeze ca fiind „ăla de l-a trimis pe Dragnea la puşcărie”, ar fi deschis o anchetă in rem despre achiziţia de vaccinuri, făcută de România. Costache nu uită să spună că procurorul a fost premiat de Ambasada Americii, ba, în prostia lui, semnalizează că nici premierul Cîţu, nici Vlad Voiculescu nu sunt vizaţi.

Dar, de fapt, sunt foarte vizaţi, mai ales premierul Cîţu.

Aveţi puţintică răbdare că vă spune tot Conu’ Liviu Alexa.

Tot dis de dimineaţă, Cozmin Guşă aruncă pe piaţă o analiză foarte interesantă despre adevărata luptă de la Congres care va fi cea a prim vicepreşedinţilor PNL. Dar Cozmin Guşă, viclean cum îl ştim, nu ne spune şi de ce i se pare lui aşa de interesantă această luptă.”

S-ar părea că se dorește aducerea la butoanele partidului PNL a unui important lider din Brașov, pe Adrian Vestea pentru “liniștirea” lui Orban dupa ejectarea actualului premier.

Ultima oră
Pe aceeași temă