-1.2 C
București
duminică, 23 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiCoronavirusDoi tineri sub 30 de ani nevaccinați au murit din cauza COVID...

Doi tineri sub 30 de ani nevaccinați au murit din cauza COVID în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost raportate 413 de decese la pacienţi infectaţi COVID-19, printre care se numără și doi tineri sub 30 de ani, nevaccinaţi, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Conform GCS, este vorba de o tânără din judeţul Maramureş, în vârstă de 22 ani, care era nevaccinată şi prezenta comorbidităţi.

De asemenea, a decedat din cauza COVID-19 un tânăr din judeţul Mureş, în vârstă de 27 ani, nevaccinat, fără comorbidităţi.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

A patra zi de grevă la STB. Doar 25% din parcul auto a ieșit pe traseu

Sute de şoferi refuză să iasă pe traseu, fiind a patra zi de grevă a angajaţilor STB. Transportul în comun din Capitală este afectat....
00:00:50

CEO-ul Pfizer susține vaccinarea anuală împotriva COVID-19, în locul dozelor de rapel

Directorul executiv al Pfizer, Albert Bourla, a declarat sâmbătă că un vaccin anual împotriva COVID-19 ar fi de preferat în locul unor injecții de...
Ultima oră
Pe aceeași temă