1.7 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeȘtirile zileiDoi tineri care aveau asupra lor un troler cu 6 kilograme de...

Doi tineri care aveau asupra lor un troler cu 6 kilograme de cannabis, prinşi de poliţişti

”La data de 31 octombrie 2019, poliţiştii din cadrul B.C.C.O. Bucureşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au prins în flagrant delict două persoane, în timp ce ar fi transportat, cu un autoturism de teren, un troler în care era ambalată cantitatea de 6 kg de cannabis. La momentul legitimării, bărbatul din autoturism a prezentat o carte de identitate falsă, având aplicată fotografia sa şi datele de identitatea ale unei persoane decedate din februarie 2018”, a transmis, vineri, Poliţia Română.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că cei doi concubini se ocupau cu traficul internaţional de droguri de risc (cannabis), pe ruta Spania-România, precum şi de distribuţia în Bucureşti.

Poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor cantitatea de cannabis,  bani (800 de lei) şi un telefon mobil. De asemenea, a fost aplicat sechestrul asigurător asupra autoturismului.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „trafic internaţional de droguri de risc” şi „fals privind identitatea”.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă