10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiDoi răniţi după ce un autoturism s-a ciocnit cu un autobuz, pe...

Doi răniţi după ce un autoturism s-a ciocnit cu un autobuz, pe DN 2

Şoferul autoturismului, care este posibil să fi adormit la volan sau să fi avut o problemă medicală, a fost descarcerat de pompieri, celălalt rănit fiind un copil aflat în maşină.

Accidentul a avut loc pe DN 2, în localitatea Goleşti. 

Potrivit primelor informaţii, conducătorul unui autoturism care circula pe sensul de mers Buzău – Focşani a pătruns brusc pe sensul opus, posibil după ce ar fi adormit la volan sau din cauze medicale, unde s-a ciocnit cu un autobuz.

În urma accidentului, şoferul autoturismului a fost rănit, fiind încarcerat. Pompierii de la ISU Vrancea au intervenit pentru a-l scoate din maşină. bărbatul în vârstă de aproximativ 60 de ani fiind predat conştient echipajului de la Ambulanţă.

În accident a fost rănit şi un copil, care se afla în maşină. El a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, dar a fost transportat şi el la spital pentru investigaţii suplimentare.

În ceea ce-i priveşte pe cei 31 de pasageri care erau în autobuz, niciunul dintre ei nu a fost rănit. Ei au fost preluaţi de un alt autocar, care venea

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă