16.9 C
București
sâmbătă, 25 septembrie 2021

Doi polițiști de frontieră s-au pierdut în ceață. Au fost găsiți la granița cu Ucraina

Doi polițiști de frontieră, care fuseseră dați dispăruți în județul Maramureș, au fost găsiți de colegii lor în apropierea graniței cu Ucraina.

Dispariția fusese anunțată în seara zilei de luni, 31 mai 2021. Operațiunea de căutare s-a desfășurat pe parcursul nopții de luni spre marți. La acțiune a participat și o echipă de la serviciul Salvamont Maramureș.

De asemenea, la operațiunea de căutare a fost folosită și o autospecială cu termoviziune.

„În jurul orei 06.00, cei doi poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus au fost găsiţi de către o patrulă a poliţiei de frontieră, la un adăpost, în apropierea frontierei de stat cu Ucraina, pe raza localităţii Borşa. Din cauza ceţii dense, colegii noştri s-au rătăcit şi găsind adăpostul au rămas acolo. Colegii sunt bine, iar în momentul de faţă sunt pe traseul în spre sediul sectorului Vişeu de Sus”, a anunțat Iulia Stan, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă