16.3 C
București
marți, 28 septembrie 2021

Doi bărbaţi din Gorj, reţinuţi după ce ar fi exploatat sexual o fată de 15 ani

În acest caz au avut loc mai multe percheziţii, fiind ridicate mai multe medii de stocare.

Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, împreună cu procurorii DIICOT – BT. Gorj, au făcut, joi, trei percheziţii domiciliare, la locuinţele a doi gorjeni, şi au pus în aplicare 4 mandate de aducere, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru trafic de minori.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate pentru cercetări două laptop-uri, 20 de hard-disk-uri, un stick de memorie, 5 telefoane mobile şi mai multe DVD-uri.

„Din cercetări a rezultat că, în perioada octombrie 2016 – aprilie 2017, doi bărbaţi, de 29 şi 30 de ani, din localitatea Fărcăşeşti, respectiv Jupâneşti ar fi recrutat, adăpostit şi exploatat sexual o minoră, de 15 ani, din judeţul Gorj, activitate din care ar fi realizat un câştig de aproximativ 15.000 de lei”, arată Poliţia Română.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Gorj, cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi „Tudor Vladimirescu” Gorj

Ultima oră
Pe aceeași temă