12.2 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021

Doctorul Arafat s-a vaccinat: „Astăzi mi-a venit rândul”

Doctorul Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din Ministerul Afacerilor Interne (MAI), a fost vaccinat, luni, împotriva Covid.

Vaccinarea a fost realizată la Spitalul „Dimitrie Gerota”, din București, al MAI.

Abia am așteptat să mă vaccinez. Astăzi mi-a venit rândul. Este un gest de normalitate”, a declarat secretarul de stat Arafat imediat după ce a fost imunizat.

Secretarul de stat a precizat că operația de vaccinare anti – Covid, în cazul lui, a fost la fel de ușoară ca în cazul vaccinului antigripal, pe care obișnuiește să-l facă în fiecare an.

Dr. Raed Arafat a amintit că ținta de vaccinare pentru România, ca și pentru alte țări din UE, este recomandată a fi de 70 la sută din populația de peste 16 ani. Secretarul de stat a precizat, din nou, că vaccinul anti – Covid nu este obligatoriu în România. În privința departamentului pe care îl conduce, DSU, Raed Arafat a precizat că toată conducerea DSU este programată pentru vaccinare în ziua de luni, 11 ianuarie 2021.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă