18 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021

Dialog HALUCINANT pe Facebook între Daniel Dragomir și Dumitru Dumbravă

Daniel Dragomir, prin Platforma civică România 3.0, cere respingerea OUG 6/2016 adoptată de guvernul Cioloș, desecretizarea tuturor protocoalelor secrete încheiate între SRI și instituțiile care compun autoritatea judecătorească, desecretizarea hotărârilor CSAT care privesc aceste protocoale, declararea prin lege ca nule de drept a tuturor protocoalelor secrete și amnistierea victimelor proceselor politice derulate în România.

În zona de comentarii a postării referitoare la apelul către Parlament, a apărut un dialog, pe care l-am putea descrie ca fiind halucinant, între celebrul general SRI (trecut în rezervă nu demult) Dumitru Dumbravă  și Daniel Dragomir, surprins de Q Magazine.

Totul a pornit de la un „sfat prietenesc” al lui Dumitru Dumbravă către fostul său coleg: „Frate! mai ușor cu pianul pe scări că te penibilizezi.Îți dau un sfat cu bună credință”.

Răspunsul nu a întârziat să apară, Daniel Dragomir spunându-i lui Dumbravă că amnințările „de mafioți” nu țin avertizându- ca vinovații – din SRI – vor răspunde pentru faptele lor.

Războiul ironiilor nu s-a oprit aici, fiecare dintre cei doi încercând să „puncteze” prin replici al căror sens profund era știut doar de cei doi ofițeri SRI. Aroganța unuia și adevărurile mai mult sau mai puțin subtile ale celuilalt au făcut deliciul celor care au urmărit dialogul dintre cei doi foști ofiței ai Serviciului Român de Informații. Pentru cei care nu știu, le aducem aminte că generalul Dumbravă este cel care a spus că „justiția este câmp tactic pentru SRI”.

Ultima oră
Pe aceeași temă