4 C
București
marți, 6 decembrie 2022
AcasăPoliticăDeputatul Aurel Bălășoiu, teolog, dat afară din PSD - Ar fi întreținut...

Deputatul Aurel Bălășoiu, teolog, dat afară din PSD – Ar fi întreținut relații sexuale cu minori

Deputatul Aurel Bălășoiu a fost exclus din Partidul Social Democrat (PSD). Colegii îi cer demisia și din Parlament.

Aurel Bălășoiu, deputatul PSD, a fost exclus din partid, deoarece, ar fi trecut pe la ochii lui Marcel Ciolacu o înregistrare cu o partidă de sex la care ar fi participat și deputatul Bălășoiu, potrivit gândul.ro.

De asemenea, sursa citată l-a întrebat pe deputat dacă a întreținut relații sexuale cu minori, Bălășoiu negând aceste fapte.

„Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălăşoiu. De asemenea, PSD se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunităţii parlamentare. PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și moralei creștine”, a transmis PSD pe pagina sa de Facebook.  

Imaginile ar fi fost livrate conducerii PSD de o sursă anonimă, și ar arăta o partidă de sex în grup.

Aurel Bălășoiu este teolog și a fost primar al comunei Rociu din Argeș, înainte de a fi ales deputat pe listele PSD. 

Postări pe Facebook cu trimitere la Dumnezeu

„Astăzi este Înălțarea Sfintei Cruci sau Ziua Crucii.

Priveam florile care erau ofilite când le-am cumpărat si care s-au revigorat, atunci când am împodobit crucea așezată în mijlocul sfântului lăcaș. Dintr-odată. De ce? Pentru că florile nu mint. La ele nu există gri. Există alb sau negru. Ori supraviețuiesc, ori se ofilesc.

Și am realizat că suntem atât de indolenți în această lume! Așteptăm să ni se împlinească dorințele și stăm cu mâna întinsă, sperând să ne pice ceva din cer.

Ne bucurăm de viață doar la final de săptămână și supraviețuim în celelalte zile.

Suntem din ce în ce mai lipsiți de umanitate, comunicăm doar pe rețelele de socializare și ne întâlnim la o cafea, ca să ne uităm împreună la postările altora pe TikTok, Instagram sau pe Facebook, hrănindu-ne cu dramele celor din jur.

Florile ce au împodobit Sfânta Cruce instant s-au înviorat, bucurându-mă si pe mine cu vioiciunea lor. Nu au stat să se întrebe ce va fi cu ele, au simțit apropierea de Domnul și s-au întremat.

Dumnezeu ne oferă întotdeauna o a doua șansă în viață. Să avem răbdare și speranță! E tot ceea ce poate fi mai frumos pentru oricare dintre noi.

Vă doresc să aveți strălucirea și vigoarea acestor floricele, zi de zi și în orice întreprindeți. Dumnezeu să fie înaintea noastră și Maica Domnului să ne ocrotească!”, scria pe 14 octombrie Bălășoiu pe pagina sa de Facebook.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

FIFA a demarat o procedură disciplinară împotriva câtorva jucători din Uruguay

FIFA a deschis o procedură disciplinară împotriva jucătorilor din Uruguay Jose Maria Gimenez, Diego Godin, Fernando Muslera și Edinson Cavani, după ce jucătorii s-au...

Nouriel Roubini prevestește venirea mamei crizelor economice

Niciun economist de marcă sau vreo instituție de consultanță financiară nu s-a hazardat în predicții asupra viitorului. Economistul Nouriel Roubini, supranumit “profetul crizei,” riscă...
00:01:04

Vulcanul Java din Indonezia obligă mii de oameni să se evacueze

Vulcanul Java din Indonezia a obligat mii de oameni să se evacueze din calea cenușei ce a fost aruncată în zona din jurul lui....
Ultima oră
Pe aceeași temă